Tennis-galla i Parken med Wozniacki og ny mobilteknologi

0

I aften er der show-kamp mellem Caroline Wozniacki og Venus Williams når de dyster ved Champions Battle 2018. Men en ny mobilteknologi får også dansk tennispremiere.

Caroline Wozniacki i Parken
Caroline Wozniacki event i Parken den 30/4 2018 (Foto: MereMobil.dk)

I aften bliver den danske tennis-darlig og verdensstjerne hyldet af det danske publikum i Parken, når hun dyster ved Champions Battle 2018 mod Venus Williams.

Foruden en forhåbentlig seværdig kamp, så kan de omkring 15.000 tilskuere også få syn for sagen med ny mobilteknologi.

Sidder du i Parken, og vil gense en af de flotte dueller så kan du fluks gøre det via replay-funktionen i applikationen, Telia Parken Live. Det er første gang, at danske tennisfans kan gense højdepunkter få sekunder efter de er udspillet på banen.

 – Caroline Wozniacki skal besktte din smartphone

– ”I mobil-app’en Telia Replay deles hele tenniskampen løbende i op i korte klip, som uploades få øjeblikke efter, at bolden er spillet nede på banen. Så med Telia Replay kan du være din egen tv-producer og gense alle de underholdende tennissekvenser, du ønsker”, fortæller Telias privatkundedirektør, Gustav Berghog.

Telia Parken Live applikationen tilbyder også informationer og statistikker, samt muligheden for at bestille mad og drikke fra Parkens boder.

Telia Replay er let at bruge. Det kræver blot du henter applikationen og logger på det gratis wifi i Telia Parken. Når du vil gense en sekvens fra kampen, trykker du bare på det ønskede klip i app’en.

 – Bag om teknologierne ved Wimbledon

Applikationen er gratis at downloade i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Telia Replay blev testet første gang i dette forår og bruges pt. kun til Superliga-kampe i Telia Parken.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer