Apple stopper snart salget af AirPort routere

2

Når lageret er tømt for Apples AirPort routere, så stoppes salget. Men fortvivl ikke. Apple yder stadig support på produktet.

Apple har smidt håndklædet i ringen, og valgt ikke at sælge routere mere. I torsdags meddelte Apple, at de stopper salget af AirPort netværksroutere. Dette sker helt naturligt, når lagrene i diverse butikker er tømt.

Har du lige købt en AirPort skal du ikke ærgre dig. Apple har lovet, at de vil yde support i fem år endnu. Det skriver CNET.

Det er 20 år siden, at Apple første gang lancerede en AirPort router. Men det var en anden tid. Tiderne er forandret nu, og der er kommet mange billigere løsninger, som folk benytter sig af.

Der findes også løsninger på markedet, fra trejdepartsproducenter, som understøtter Apples Time Capsule backup. Så heller ikke i dette tilfælde er en router fra Apple en nødvendighed.

Som forbruger havde man måske også set det komme. Vi skal helt tilbage til juni 2013, hvor vi sidst så en ny AirPort udgivet. Lægges to og to sammen, kan det nok ikke komme bag på nogen, at Apple går denne vej.

Den sidste AirPort der er lavet kører stadig med 802.11ac som er den nyeste Wi-Fi teknologi. Så indtil videre kan de stadig følge med konkurrenterne. Men hvis vi ser lidt frem i tiden, så kommer 802.11ax standarden til at dominere markedet.

Hvis du vil skifte din gamle Airport router ud, så tag eventuelt et kig på Google Wifi eller Netgear Orbi som vi tidligere har anmeldlt her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Vi kan for god ordens skyld sammenligne de to Wi-Fi standarder vi har talt om. 802.11ax kan være op til fire gange hurtigere end 802.11ac som bruges mest nu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer