Apple stopper snart salget af AirPort routere

Når lageret er tømt for Apples AirPort routere, så stoppes salget. Men fortvivl ikke. Apple yder stadig support på produktet.

Apple har smidt håndklædet i ringen, og valgt ikke at sælge routere mere. I torsdags meddelte Apple, at de stopper salget af AirPort netværksroutere. Dette sker helt naturligt, når lagrene i diverse butikker er tømt.

Har du lige købt en AirPort skal du ikke ærgre dig. Apple har lovet, at de vil yde support i fem år endnu. Det skriver CNET.

Det er 20 år siden, at Apple første gang lancerede en AirPort router. Men det var en anden tid. Tiderne er forandret nu, og der er kommet mange billigere løsninger, som folk benytter sig af.

Der findes også løsninger på markedet, fra trejdepartsproducenter, som understøtter Apples Time Capsule backup. Så heller ikke i dette tilfælde er en router fra Apple en nødvendighed.

Som forbruger havde man måske også set det komme. Vi skal helt tilbage til juni 2013, hvor vi sidst så en ny AirPort udgivet. Lægges to og to sammen, kan det nok ikke komme bag på nogen, at Apple går denne vej.

Den sidste AirPort der er lavet kører stadig med 802.11ac som er den nyeste Wi-Fi teknologi. Så indtil videre kan de stadig følge med konkurrenterne. Men hvis vi ser lidt frem i tiden, så kommer 802.11ax standarden til at dominere markedet.

Hvis du vil skifte din gamle Airport router ud, så tag eventuelt et kig på Google Wifi eller Netgear Orbi som vi tidligere har anmeldlt her på MereMobil.dk.

SE OGSÅ: Se priser på routere hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Vi kan for god ordens skyld sammenligne de to Wi-Fi standarder vi har talt om. 802.11ax kan være op til fire gange hurtigere end 802.11ac som bruges mest nu.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram