Apple stopper snart salget af AirPort routere

Når lageret er tømt for Apples AirPort routere, så stoppes salget. Men fortvivl ikke. Apple yder stadig support på produktet.

Apple har smidt håndklædet i ringen, og valgt ikke at sælge routere mere. I torsdags meddelte Apple, at de stopper salget af AirPort netværksroutere. Dette sker helt naturligt, når lagrene i diverse butikker er tømt.

Har du lige købt en AirPort skal du ikke ærgre dig. Apple har lovet, at de vil yde support i fem år endnu. Det skriver CNET.

Det er 20 år siden, at Apple første gang lancerede en AirPort router. Men det var en anden tid. Tiderne er forandret nu, og der er kommet mange billigere løsninger, som folk benytter sig af.

Der findes også løsninger på markedet, fra trejdepartsproducenter, som understøtter Apples Time Capsule backup. Så heller ikke i dette tilfælde er en router fra Apple en nødvendighed.

Som forbruger havde man måske også set det komme. Vi skal helt tilbage til juni 2013, hvor vi sidst så en ny AirPort udgivet. Lægges to og to sammen, kan det nok ikke komme bag på nogen, at Apple går denne vej.

Den sidste AirPort der er lavet kører stadig med 802.11ac som er den nyeste Wi-Fi teknologi. Så indtil videre kan de stadig følge med konkurrenterne. Men hvis vi ser lidt frem i tiden, så kommer 802.11ax standarden til at dominere markedet.

Hvis du vil skifte din gamle Airport router ud, så tag eventuelt et kig på Google Wifi eller Netgear Orbi som vi tidligere har anmeldlt her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Vi kan for god ordens skyld sammenligne de to Wi-Fi standarder vi har talt om. 802.11ax kan være op til fire gange hurtigere end 802.11ac som bruges mest nu.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram