Apple stopper snart salget af AirPort routere

Når lageret er tømt for Apples AirPort routere, så stoppes salget. Men fortvivl ikke. Apple yder stadig support på produktet.

Apple har smidt håndklædet i ringen, og valgt ikke at sælge routere mere. I torsdags meddelte Apple, at de stopper salget af AirPort netværksroutere. Dette sker helt naturligt, når lagrene i diverse butikker er tømt.

Har du lige købt en AirPort skal du ikke ærgre dig. Apple har lovet, at de vil yde support i fem år endnu. Det skriver CNET.

Det er 20 år siden, at Apple første gang lancerede en AirPort router. Men det var en anden tid. Tiderne er forandret nu, og der er kommet mange billigere løsninger, som folk benytter sig af.

Der findes også løsninger på markedet, fra trejdepartsproducenter, som understøtter Apples Time Capsule backup. Så heller ikke i dette tilfælde er en router fra Apple en nødvendighed.

Som forbruger havde man måske også set det komme. Vi skal helt tilbage til juni 2013, hvor vi sidst så en ny AirPort udgivet. Lægges to og to sammen, kan det nok ikke komme bag på nogen, at Apple går denne vej.

Den sidste AirPort der er lavet kører stadig med 802.11ac som er den nyeste Wi-Fi teknologi. Så indtil videre kan de stadig følge med konkurrenterne. Men hvis vi ser lidt frem i tiden, så kommer 802.11ax standarden til at dominere markedet.

Hvis du vil skifte din gamle Airport router ud, så tag eventuelt et kig på Google Wifi eller Netgear Orbi som vi tidligere har anmeldlt her på MereMobil.dk.

SE OGSÅ: Se priser på routere hos Telia %%%%

Mere til historien

Vi kan for god ordens skyld sammenligne de to Wi-Fi standarder vi har talt om. 802.11ax kan være op til fire gange hurtigere end 802.11ac som bruges mest nu.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram