Adobe gør det nemmere at gemme bonner

En ny opdatering til Adobe Scan betyder, at scanning af dokumenter er blevet markant bedre, når man er på farten.

Sådan ser det ud, når man scanner et dokument med Adobe Scan. (Foto: Adobe / Apple)

Du skal bare lige hurtitg tage et billede af bonnen fra indkøbsturen i Bilka. Men det ender med at blive en sej kamp. For billedet bliver ikke helt lige. Og så er det svært at læse om du har købt bananer eller bolsjer. Til alt held bliver det nu nemmere at digitalisere sin bonner. Det fremgår af en pressemeddelelse, som Adobe har sendt til MereMobil.dk.

Adobe har nemlig opdateret sin scannings-app kaldet Adobe Scan. Den gør det muligt at scanne dokumenter som bonner. Og det er nu blevet endnu nemmere. Nye funktioner i appen gør det nemlig muligt at justere beskæringen af indscannede dokumenter. Derfor kan man altså undgå at få brødkrummerne med, når man skanner bonnen efter aftensmaden.

Nu kan Adobe Photoshop åbne HEIF-fotos fra iOS 11

Adobe lover også at selve scanningen er forbedret. Det skyldes ifølge softwaregiganten, at algoritmen bag er blevet forbedret markant via maskinlæring. Og så kan appen også bruges enhedens blitz, hvis man forsøger at scanne et mørkt sted.

Opdateringen tilføjer også en række forbedringer til dokumenter på flere sider. Det bliver nemlig muligt at fjerne og tilføje sider i dokumenter via appen.

Adobe understreger selv, at den opdaterede udgave af Adobe Scan betyder, at brugerne i flere tilfælde ikke behøver at sidde med avancerede programmer på computeren for at scanne små notitser.

Måske udskydes Airplay 2 – fjernet iOS 11.3 og tvOS 11.3

Det er ikke kun Adobe, der tilbyder en app til scanning af eksempelvis indkøbsbonner. Med iOS 11 introducerede Apple en lignende funktion i note-appen. Og på Android findes der også en række forskellige scanne-apps. Hvis du er i Microsoft universet kan du hente Office Lens, der spiller sammen med OneNote.

Du kan downloade Adobe Scan til iOS og Android.

Mere til historien

Scanneren har en lang historie. De tidligeste principper blev således præsenteret allerede i 1860’erne med en maskine, der gjorde det muligt at “fax” via telegrafnettet. Det fremgår af Wikipedia.

FC Bayern München vil fange fans digitalt

Et nyt samarbejde mellem fodboldklubben FC Bayern München og Adobe vil forsøge at fange de mange fans digitalt.

(mere…)
Adobe: Vi tester netop nu gratis-webversion af Photoshop

Adobe arbejder på en gratisversion af af deres populære fotoredigeringsprogram Photoshop, som netop nu testes i Canada.

(mere…)
Flere Adobe programmer understøtter nu Apple M1-chip

OVERBLIK: Her kan du se, hvilke Adobe-programmer der i juni 2021 understøtter M1-baserede computere fra Apple.

(mere…)
Windows 10 lukker for Flash senest i juli

KORT NYT: Adobe Flash udfases nu i Windows 10.

(mere…)
Flash-epoke er slut – det samme er Flash-krigen

Android- og iPhone fans har gennem mange år bekriget hinanden med Adobe Flash som omdrejningspunkt. Nu er Flash død… Også på Android.

(mere…)
De første Adobe programmer er klar til Apple M1

Betaudgaver af tre Adobe-programmer er klar til Apple M1-baserede computere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram