Snapdragon 845: Stream musik til flere Bluetooth-enheder

Qualcomms seneste processor, Snapdragon 845, lader dig streame musik til flere Bluetooth-enheder samtidigt.

Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon processor

Qualcomms nyeste processor Snapdragon 845 ser allerede lovende ud. Vanen tro byder den seneste Snapdragon processor på en række forbedringer i forhold til forgængeren. Ikke overraskende får vi forbedringer på hastigheden og grafikken.

Processoren gør det muligt at optage 4K HDR video, og byder på forbedringer til kameraet og AI’en.

Engadget skriver, at Qualcomm mener, at Snapdragon 845 er så god til billedbehandling, at de flagskibstelefoner, som har processoren, vil kunne score over 100 point på kameratestsiden DxOMark.

Afsløring: Disse mobiler kommer med Snapdragon 845

Stream til flere Bluetooth enheder samtidigt

På musiksiden byder Snapdragon 845 også på nye tiltag. Snapdragon 845 har nemlig en broadcast funktion, som gør det muligt at streame musik til flere Bluetooth enheder på samme tid. Det betyder, at det f.eks. bliver muligt for flere personer at lytte til den samme musik i flere trådløse hovedtelefoner på samme tid.

Engadget mener, at muligheden for at kunne streame fra én telefon til flere Bluetooth-enheder samtidigt, vil gøre bluetooth til et reelt alternativ til smarthøjtalerne.

Mere til historien

Herhjemme hvor vi i stor stil bliver forbigået af Google og Amazons smarthøjtalere med indbyggede digitale assistenter, vil Snapdragon 845 være et godt bud på en alternativ løsning.

Læs også:
Google Home Mini kommer ikke til Danmark


Avatar

Om Allan Hansen

Allan elsker telefoner, gadgets og ny teknologi. Han sværger ikke til en særlig telefon eller brand, men kan lide at afprøve de muligheder, som teknologien giver os. Han synes, at tech-snak hurtigt kan blive for nørdet, og mener, at tingene skal siges i et tilgængeligt sprog, hvis det kan. Til dagligt arbejder han som skolelærer, hvor han brænder for at få programmering på skoleskemaet.