Se Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ her – lækket før præsentationen

Sandsynligvis med overlæg er Samsungs flagskibe, Galaxy S9 og Galaxy S9+, lækket før præsentationen der finder sted senere i dag. Se video og billeder her.

Man fristes til at sige: Så skete det IGEN! Samsung afholder senere i dag, søndag den 25. februar 2018 (red.), den officielle præsentation af dette års flagskib. Navnet er helt som forventet Galaxy S9 og Galaxy S9+.

Men du behøver slet ikke væbne dig med tålmodighed, hvis du vil se de nye Samsung-modeller. Der er nemlig lækket billeder og de er alle steder på nettet. Derfor er farvevarianter osv. altså heller ikke længere en hemmelighed. Og helt som rygtet og tidligere lækkede billeder har vist, så kommer Galaxy S9 altså i en lilla variant.

 – Lilla Galaxy S9 og Galaxy S9+ lækket på pressefotos

Som GSMArena.com skriver, så bør Samsung altså stramme op på deres sikkerhed omkring nye produkter. Og ellers i hvert fald hvem de fremviser og fortæller om produkterne til. Hvis ikke det er med fuldt overleg disse telefoner altså er lækket i går (én dag før den officielle præsentation).

Er alle disse lækkede billeder ovenfor ikke nok. Ja, så er også sådan at en officiel promotionvideo fra Samsung for de nye Galaxy S9’ere lækket. Du kan se den herunder fra Slashgears YouTube-kanal.

Jeg er overbevist om, at der kke er tale om et “uheld” men en bevidst strategi fra Samsungs side for at skabe yderligere omtale. Ved at “lække” ting før pressemødet skabes der en masse omtale FØR konkurrerede virsomheder holder pressemøde på Mobile World Congress.

Samsung afholder den officielle event i aften, søndag den 25. februar 2018, fra klokken 18.00. MereMobil.dk dækker eventen så du kan læse alle de HELT officielle detaljer i løbet af aftenen.

Samsung lover op til 4 års sikkerhedsopdateringer til de nye Galaxy S9-modeller, men det gælder formentlig kun dem som får ”Enterprise Edition”. Det skriver GSMArena.com.

Billeder af Galaxy S9 og Galaxy S9+

Officiel Galaxy S9 og Galaxy S9+ videopromo

https://www.youtube.com/watch?v=DQBpW-zWMXY

Mere til historien

Mobile World Congress 2018 er stedet hvor Samsung officielt fremviser deres 2018-flagskib for verdenspressen. Mobile World Congress finder sted her i uge 9 (25. februar til 1. marts 2018).

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram