Se Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ her - lækket før præsentationen

Sandsynligvis med overlæg er Samsungs flagskibe, Galaxy S9 og Galaxy S9+, lækket før præsentationen der finder sted senere i dag. Se video og billeder her.

Man fristes til at sige: Så skete det IGEN! Samsung afholder senere i dag, søndag den 25. februar 2018 (red.), den officielle præsentation af dette års flagskib. Navnet er helt som forventet Galaxy S9 og Galaxy S9+.

Men du behøver slet ikke væbne dig med tålmodighed, hvis du vil se de nye Samsung-modeller. Der er nemlig lækket billeder og de er alle steder på nettet. Derfor er farvevarianter osv. altså heller ikke længere en hemmelighed. Og helt som rygtet og tidligere lækkede billeder har vist, så kommer Galaxy S9 altså i en lilla variant.

 - Lilla Galaxy S9 og Galaxy S9+ lækket på pressefotos

Som GSMArena.com skriver, så bør Samsung altså stramme op på deres sikkerhed omkring nye produkter. Og ellers i hvert fald hvem de fremviser og fortæller om produkterne til. Hvis ikke det er med fuldt overleg disse telefoner altså er lækket i går (én dag før den officielle præsentation).

Er alle disse lækkede billeder ovenfor ikke nok. Ja, så er også sådan at en officiel promotionvideo fra Samsung for de nye Galaxy S9’ere lækket. Du kan se den herunder fra Slashgears YouTube-kanal.

Jeg er overbevist om, at der kke er tale om et "uheld" men en bevidst strategi fra Samsungs side for at skabe yderligere omtale. Ved at "lække" ting før pressemødet skabes der en masse omtale FØR konkurrerede virsomheder holder pressemøde på Mobile World Congress.

Samsung afholder den officielle event i aften, søndag den 25. februar 2018, fra klokken 18.00. MereMobil.dk dækker eventen så du kan læse alle de HELT officielle detaljer i løbet af aftenen.

Samsung lover op til 4 års sikkerhedsopdateringer til de nye Galaxy S9-modeller, men det gælder formentlig kun dem som får ”Enterprise Edition”. Det skriver GSMArena.com.

Billeder af Galaxy S9 og Galaxy S9+

Officiel Galaxy S9 og Galaxy S9+ videopromo

https://www.youtube.com/watch?v=DQBpW-zWMXY

Mere til historien

Mobile World Congress 2018 er stedet hvor Samsung officielt fremviser deres 2018-flagskib for verdenspressen. Mobile World Congress finder sted her i uge 9 (25. februar til 1. marts 2018).

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram