Se Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ her – lækket før præsentationen

4

Sandsynligvis med overlæg er Samsungs flagskibe, Galaxy S9 og Galaxy S9+, lækket før præsentationen der finder sted senere i dag. Se video og billeder her.

Man fristes til at sige: Så skete det IGEN! Samsung afholder senere i dag, søndag den 25. februar 2018 (red.), den officielle præsentation af dette års flagskib. Navnet er helt som forventet Galaxy S9 og Galaxy S9+.

Men du behøver slet ikke væbne dig med tålmodighed, hvis du vil se de nye Samsung-modeller. Der er nemlig lækket billeder og de er alle steder på nettet. Derfor er farvevarianter osv. altså heller ikke længere en hemmelighed. Og helt som rygtet og tidligere lækkede billeder har vist, så kommer Galaxy S9 altså i en lilla variant.

 – Lilla Galaxy S9 og Galaxy S9+ lækket på pressefotos

Som GSMArena.com skriver, så bør Samsung altså stramme op på deres sikkerhed omkring nye produkter. Og ellers i hvert fald hvem de fremviser og fortæller om produkterne til. Hvis ikke det er med fuldt overleg disse telefoner altså er lækket i går (én dag før den officielle præsentation).

Er alle disse lækkede billeder ovenfor ikke nok. Ja, så er også sådan at en officiel promotionvideo fra Samsung for de nye Galaxy S9’ere lækket. Du kan se den herunder fra Slashgears YouTube-kanal.

Jeg er overbevist om, at der kke er tale om et “uheld” men en bevidst strategi fra Samsungs side for at skabe yderligere omtale. Ved at “lække” ting før pressemødet skabes der en masse omtale FØR konkurrerede virsomheder holder pressemøde på Mobile World Congress.

Samsung afholder den officielle event i aften, søndag den 25. februar 2018, fra klokken 18.00. MereMobil.dk dækker eventen så du kan læse alle de HELT officielle detaljer i løbet af aftenen.

Samsung lover op til 4 års sikkerhedsopdateringer til de nye Galaxy S9-modeller, men det gælder formentlig kun dem som får ”Enterprise Edition”. Det skriver GSMArena.com.

Billeder af Galaxy S9 og Galaxy S9+

Officiel Galaxy S9 og Galaxy S9+ videopromo

https://www.youtube.com/watch?v=DQBpW-zWMXY

Mere til historien

Mobile World Congress 2018 er stedet hvor Samsung officielt fremviser deres 2018-flagskib for verdenspressen. Mobile World Congress finder sted her i uge 9 (25. februar til 1. marts 2018).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer