Ny kæmpe microput: 512 GB microSD klar i februar

2

Britiske Integral Memory er klar til at sætte kapacitets-rekord for microSD-kort. Nu halv terabyte på næsten ingen plads.

MicroSD 512 GB
Integral har et MicroSD-kort på 512 GB (Foto. Integral)

Flere vil have mere plads på deres microSD-kort. Og som ønsket skal de få det.

Britiske Integral Memory er nemlig klar til at sende en ladning 512 GB microSD-kort af sted.

De ventes at ramme de kendte salgskanaler i februar. Og dermed er 400 GB-kortet fra 2017 blevet lillebror, men man skal ifølge Engadget ikke forvente at priserne falder.

Engadget forventer således fortsat, at 400 GB vil holde prisen på omkring 250 dollars. Mediet konstaterer samtidig tørt, at det næsten er lige så sikkert som amen i kirken, at det nye kort på en halv terabyte bliver dyrere.

Kører din microSDXC?

Er du i tvivl om din enhed kan håndtere et microSD-kort på 512 GB, så skal din enhed kunne snakke med microSDXC. Og det kan de fleste Android-telefoner og tablets samt pc’er som Surface Pro og nyere spillekonsoller som Nintendo Switch. Desuden vil en række digitale kameraer, action-kameraer, droner, videokameraer og lignende kunne håndtere microSDXC.

Men inden du glæder dig for meget over kortets rummelighed og begynder at spare sammen, så skal du sætte noget tålmodighed ind på kontoen.

Kortets overførselshastighed på 80 MB/s er ikke just den hurtigste på markedet, men det vil være nok til apps og optagelser af 4K-video.

Integral Memorys nye kort lyder iøvrigt det fulde navn 512 GB microSDXC V10 UHS-I U1.

Mere til historien

Integral Memorys kort på 512 GB kommer knapt tre år efter SanDisk nød respekt for at have sat rekord med verdens højeste kapacitet på et MicroSD-kort. Det var i marts 2015 og her præsterede SanDisk et kort på 200 GB.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer