Ny kæmpe microput: 512 GB microSD klar i februar

Britiske Integral Memory er klar til at sætte kapacitets-rekord for microSD-kort. Nu halv terabyte på næsten ingen plads.

MicroSD 512 GB

Integral har et MicroSD-kort på 512 GB (Foto. Integral)

Flere vil have mere plads på deres microSD-kort. Og som ønsket skal de få det.

Britiske Integral Memory er nemlig klar til at sende en ladning 512 GB microSD-kort af sted.

De ventes at ramme de kendte salgskanaler i februar. Og dermed er 400 GB-kortet fra 2017 blevet lillebror, men man skal ifølge Engadget ikke forvente at priserne falder.

Engadget forventer således fortsat, at 400 GB vil holde prisen på omkring 250 dollars. Mediet konstaterer samtidig tørt, at det næsten er lige så sikkert som amen i kirken, at det nye kort på en halv terabyte bliver dyrere.

Kører din microSDXC?

Er du i tvivl om din enhed kan håndtere et microSD-kort på 512 GB, så skal din enhed kunne snakke med microSDXC. Og det kan de fleste Android-telefoner og tablets samt pc’er som Surface Pro og nyere spillekonsoller som Nintendo Switch. Desuden vil en række digitale kameraer, action-kameraer, droner, videokameraer og lignende kunne håndtere microSDXC.

Men inden du glæder dig for meget over kortets rummelighed og begynder at spare sammen, så skal du sætte noget tålmodighed ind på kontoen.

Kortets overførselshastighed på 80 MB/s er ikke just den hurtigste på markedet, men det vil være nok til apps og optagelser af 4K-video.

Integral Memorys nye kort lyder iøvrigt det fulde navn 512 GB microSDXC V10 UHS-I U1.

Mere til historien

Integral Memorys kort på 512 GB kommer knapt tre år efter SanDisk nød respekt for at have sat rekord med verdens højeste kapacitet på et MicroSD-kort. Det var i marts 2015 og her præsterede SanDisk et kort på 200 GB.

Samsung dropper udvidelse af hukommelse i Galaxy S21

Samsung har løftet sløret for den nye flagskibsserie, Galaxy S21. Som ventet kommer serien med en række ændringer – blandt andet er hukommelseskortet droppet.

(mere…)
Samsung tilbyder hele 16 GB RAM på smartphonen

Smartphones er snart som en bærbar eller stationær computer. De seneste smartphones kommer nu med hele 16 GB RAM.

(mere…)
Et kæmpe SD-kort fra Lexar er nu på markedet

KORT NYT: Et SD-kort på hele 1-terabyte er nu på markedet.

(mere…)
Samsung åbner måske for udvidelse af hukommelsen

En betaversion af Android 9 til Galaxy Note 9 giver mulighed for at samle intern hukommelse og et eksternt MicroSD-kort til én stor lagerplads. (mere…)

Huawei vil gøre Nano Memory til en markedsstandard

Huawei har droppet MicroSD-kort i Mate 20 Pro. Nu skal Nano Memory være ny industristandard. (mere…)

Samsung Galaxy Note 9 får 512 GB lagerplads og hurtig processor

RYGTE: Samsungs kommende topmodel, Galaxy Note 9, får angiveligt historisk meget lagerplads og en hurtig processor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram