Julen er mobilernes fest - se hvilke der hitter mest

Mobiler er en gave, der er ofte ligger under de danske juletræer. Se her hvilke der i år ligger under juletræerne.

Jul (Foto: MereMobil.dk)

Jul (Foto: MereMobil.dk)

De fleste har nok mindst én gang i deres liv hørt, at ”julen er hjerternes fest”. Men det er i den grad også mobilernes fest. Det er nemlig omkring jul, at danskerne køber flere telefoner end resten af året – og igen i år vil der være mobiler under juletræerne. Det er særligt iPhones, som danskerne ynder at give i gave.

I år er iPhone X populær, men danskerne kan dog også finde topmodeller fra Samsung og Huawei.

- ”Vi oplever, at der omkring jul bliver solgt cirka 25 procent flere mobiler. De bliver både købt som gaver til at ligge under juletræet, men også i form af pengegaver, der i januar omsættes til nye mobiltelefoner,” siger Jens Grønlund, direktør i Telmore.

De foreløbige salgstal fra 2017 viser også, at de tre mest solgte mobiltelefoner fra YouSee er iPhones. Måske overraskende nok, så er det iPhone SE der er den mest populære i juletiden. En trend YouSee forventer fortsætter julen over.

- ”Vi sælger normalt rigtigt mange iPhones i juleperioden, og sidste jul var den mest solgte mobil hos os iPhone 7. I år forventer vi, at både iPhone 8 og iPhone X vil ligge under mange juletræer. Ikke mindst den nye iPhone X er rigtig efterspurgt – og da vi i år har fået flere af de nye modeller hjem, end vi plejer, vil det også være muligt at se og købe de nye iPhones ude i vores butikker,” lyder det fra Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

 

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

Årets mest solgte mobiler hos YouSee

  1. iPhone SE
  2. iPhone 7
  3. iPhone 6S
  4. Samsung Galaxy A3 (2017)
  5. iPhone 7 Plus
  6. Samsung Galaxy S8
  7. Huawei P10 Lite
  8. iPhone 8
  9. Huawei P10
  10. Huawei P8 Lite

Kilde: YouSee. Data: 2017 til og med november.

Mere til historien

Har du fået en eller flere nye mobiler i år? Hvis ja, skriv gerne hvilken i kommentarfeltet herunder, samt deltag i vores afstemning, hvor vi skal finde ”Årets Mobil 2017”.

- STEM NU: Hvilken skal været Årets Mobil 2017?

Mindre skærmtid øger den fysiske aktivitet

Skoleklasses fokus på skærmtid bekræfter ph.d.-afhandling om emnet.

(mere…)
Forældres bekymring om barnets første mobil er muligvis overdrevet

Alder og mobil har ikke nødvendigvis sammenhæng med børns trivsel. Det handler om, hvad telefonen bliver brugt til, lyder det fra forsker.

(mere…)
Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07

Hvad er telefonnummeret til Julemanden? Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Her er historien bag.

(mere…)
5,3 milliarder mobiltelefoner bliver affald i 2022

Gamle mobiltelefoner indeholder værdifuldt materiale og bør i langt højere grad genbruges, lyder opfordringen fra organisationer der har til formål, at håndtere producentansvaret for udtjent elektronik.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
5 tips til dig der køber en brugt smartphone

GUIDE: Spring de billigste brugte telefoner over, og bevar din sunde fornuft. Brug disse 5 konkrete råd, når du køber em brugt smartphone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram