Julen er mobilernes fest – se hvilke der hitter mest

0

Mobiler er en gave, der er ofte ligger under de danske juletræer. Se her hvilke der i år ligger under juletræerne.

Jul (Foto: MereMobil.dk)
Jul (Foto: MereMobil.dk)

De fleste har nok mindst én gang i deres liv hørt, at ”julen er hjerternes fest”. Men det er i den grad også mobilernes fest. Det er nemlig omkring jul, at danskerne køber flere telefoner end resten af året – og igen i år vil der være mobiler under juletræerne. Det er særligt iPhones, som danskerne ynder at give i gave.

I år er iPhone X populær, men danskerne kan dog også finde topmodeller fra Samsung og Huawei.

– ”Vi oplever, at der omkring jul bliver solgt cirka 25 procent flere mobiler. De bliver både købt som gaver til at ligge under juletræet, men også i form af pengegaver, der i januar omsættes til nye mobiltelefoner,” siger Jens Grønlund, direktør i Telmore.

De foreløbige salgstal fra 2017 viser også, at de tre mest solgte mobiltelefoner fra YouSee er iPhones. Måske overraskende nok, så er det iPhone SE der er den mest populære i juletiden. En trend YouSee forventer fortsætter julen over.

– ”Vi sælger normalt rigtigt mange iPhones i juleperioden, og sidste jul var den mest solgte mobil hos os iPhone 7. I år forventer vi, at både iPhone 8 og iPhone X vil ligge under mange juletræer. Ikke mindst den nye iPhone X er rigtig efterspurgt – og da vi i år har fået flere af de nye modeller hjem, end vi plejer, vil det også være muligt at se og købe de nye iPhones ude i vores butikker,” lyder det fra Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

 

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Årets mest solgte mobiler hos YouSee

  1. iPhone SE
  2. iPhone 7
  3. iPhone 6S
  4. Samsung Galaxy A3 (2017)
  5. iPhone 7 Plus
  6. Samsung Galaxy S8
  7. Huawei P10 Lite
  8. iPhone 8
  9. Huawei P10
  10. Huawei P8 Lite

Kilde: YouSee. Data: 2017 til og med november.

Mere til historien

Har du fået en eller flere nye mobiler i år? Hvis ja, skriv gerne hvilken i kommentarfeltet herunder, samt deltag i vores afstemning, hvor vi skal finde ”Årets Mobil 2017”.

STEM NU: Hvilken skal været Årets Mobil 2017?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer