OnePlus 5T – er den endelige pris lækket?

2

I næste uge offentliggør OnePlus deres nyeste flagskib, OnePlus 5T. Men allerede nu er prisen lækket – se den her.

Selvom det efterhånden er sikkert, at priserne på smartphones stiger for hver gang en ny topmodel lanceres. Ja, så ser det ud til, at den kinesiske producent OnePlus ikke vil sætte prisen op på den kommende OnePlus 5T.

Det er det engelske teleselskab O2, som afslører, at de engelske priser vil forblive præcis ligesom på forgængeren OnePlus 5T. Det skriver Techradar.com.

Derfor forventes det også, at priserne vil være de samme på de øvrige markeder.

OnePlus er på vej med OnePlus 5T

Holder forventningen stik betyder det, at vi i Danmark vil få OnePlus 5T i handlen til 3.799 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse og 6 GB RAM. Mens modellen med 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM får en pris på 4.299 kroner uden abonnement.

Specifikationsmæssigt ser det ud til, at OnePlus 5T vil indeholde meget af ”indmaden” fra forgængeren. Dog ventes den at komme med et større batteri, samt et 20 megapixels kamera. Og skærmen kommer med 18:9 formatet – præcis som flere af konkurrenterne.

Mere til historien

OnePlus 3T vil blive afsløret torsdag den 16. november 2017, mens salgsstarten vil blive den 21. november 2017.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer