Hvor meget ved du om HTC? Vind HTC U11

25

QUIZ: Kender du svaret på disse 10 spørgsmål om HTC kan du vinde topmodellen HTC U11. Quizzen er for rigtige HTC fans.

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)
HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

INFO: KONKURRENCEN ER SLUT

En af de mest imponerede smartphones i første halvår af 2017 er, efter vores opfattelse, HTC U11. Designet er helt unikt, telefonen flyver derudaf når vi taler om hastighed og så har den, ifølge kameraeksperterne i DxOMark det bedste kamera en smartphone kan byde på netop nu.

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt HTC U11 er en smartphone for dig, så læs vores store anmeldelse af HTC U11. Her får du både plusser og minusser samt en detaljeret beskrivelse af hvordan telefonen fungerer.

I samarbejde med HTC udlodder MereMobil.dk nu en HTC U11.

Herunder finder du en quiz med 10 spørgsmål som alle HTC-fans bør kende svaret på. Konkurrencen kører ind til den 13. august 2017, så er der god tid til at svare. Dem der har alle svarene rigtige deltager i lodtrækningen.

Deltag i konkurrencen om HTC U11

[polldaddy type=”iframe” survey=”69DC9A77900FFD3B” height=”auto” domain=”johngpedersen” id=”vind-htc-u11″]

Konkurrence betingelser

Udbyder

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
Dannebrogsgade 1, 1 sal
5000 Odense C
[email protected]

De oplysninger der opgives er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du vil som deltager i konkurrencen udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?

Alle der besvarer quizzen og får alle spørgsmål korrekte er med lodtrækningen om præmien. Deltagelse er gratis. Deltagere accepterer adgang til dennes e-mailadresse, der er nødvendigt for, at vinderen kan få besked via mail. Deltagere bekræfter, at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk HTC U11 til en samlet værdi af cirka 5.999 kroner. Vinderen afholder selv konkurrenceafgift til SKAT. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra onsdag den 27. juli 2017 klokken 10.00 til den 13. august klokken 23.59. Vinderen udtrækkes og offentliggøres mandag den 14. august på vores Facebook side. Vinderen vil desuden få direkte besked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer