Hvor meget ved du om HTC? Vind HTC U11

QUIZ: Kender du svaret på disse 10 spørgsmål om HTC kan du vinde topmodellen HTC U11. Quizzen er for rigtige HTC fans.

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

HTC U 11 (Foto: MereMobil.dk)

INFO: KONKURRENCEN ER SLUT

En af de mest imponerede smartphones i første halvår af 2017 er, efter vores opfattelse, HTC U11. Designet er helt unikt, telefonen flyver derudaf når vi taler om hastighed og så har den, ifølge kameraeksperterne i DxOMark det bedste kamera en smartphone kan byde på netop nu.

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt HTC U11 er en smartphone for dig, så læs vores store anmeldelse af HTC U11. Her får du både plusser og minusser samt en detaljeret beskrivelse af hvordan telefonen fungerer.

I samarbejde med HTC udlodder MereMobil.dk nu en HTC U11.

Herunder finder du en quiz med 10 spørgsmål som alle HTC-fans bør kende svaret på. Konkurrencen kører ind til den 13. august 2017, så er der god tid til at svare. Dem der har alle svarene rigtige deltager i lodtrækningen.

Deltag i konkurrencen om HTC U11

[polldaddy type=”iframe” survey=”69DC9A77900FFD3B” height=”auto” domain=”johngpedersen” id=”vind-htc-u11″]

Konkurrence betingelser

Udbyder

Denne konkurrence er oprettet og drives af:

MereMobil.dk
Dannebrogsgade 1, 1 sal
5000 Odense C
[email protected]

De oplysninger der opgives er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Du vil som deltager i konkurrencen udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?

Alle der besvarer quizzen og får alle spørgsmål korrekte er med lodtrækningen om præmien. Deltagelse er gratis. Deltagere accepterer adgang til dennes e-mailadresse, der er nødvendigt for, at vinderen kan få besked via mail. Deltagere bekræfter, at være fyldt 13 år.

Præmie

Gevinsten er: Ét styk HTC U11 til en samlet værdi af cirka 5.999 kroner. Vinderen afholder selv konkurrenceafgift til SKAT. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Konkurrenceperiode

Konkurrencen er aktiv fra onsdag den 27. juli 2017 klokken 10.00 til den 13. august klokken 23.59. Vinderen udtrækkes og offentliggøres mandag den 14. august på vores Facebook side. Vinderen vil desuden få direkte besked.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram