Google-søgning inkluderer nu video-previews på Android

0

Nu bliver det lidt nemmere at finde det, du søger. Men kun, hvis du har en Android-enhed.

Du skal sandsynligvis vente lidt på at forsøde tilværelsen med Android 8.0 Oreo. Men mens du venter, kan du gå på opdagelse i Googles nye måde at vise søgeresultater. For nu inkluderer søgeresultater på mobil små forhåndsvisninger af de videoer, som søgningen giver. Det oplyser Google i et blog-indlæg.

Opdatering til Android 8.0 Oreo har lange udsigter

Sådan ser de kommende video-previews ud. (Video: Google)

Søgegiganten fortæller, at video-previews er en videreudvikling, af den tekst, som længe har optrådt, når man søger med Google.

Søger du eksempelvis på “Samsung Galaxy S8+ test” dukker der en række resultater op. Med til disse hører en lille tekst, som stammer fra den side, hvor linket fører hen.

De nye søgeresultater optræder kun på mobile enheder, som er forbundet til Wi-Fi. Man kan dog få video-previews, mens man er på mobildata. Det kræver bare, at man roder i indstillingerne på Google-appen.

På nuværende tidspunkt vides det ikke hvilke krav, som Google stiller for at video kan blive forhåndsvist. Eksempelvis virker resultater fra YouTube og NBA.com.

De nye video-previews ruller ud i løbet af de kommende dage. Derfor har det heller ikke været muligt for MereMobil.sk at teste de nye søgeresultater.

Google har ikke meldt om eller hvornår de nye forhåndsvisninger rammer iOS-apparater. Desuden melder søgegiganten heller ikke, om man med tiden ville kunne få video-previews på computeren.

I juni introducerede YouTube en lignende feature. Den giver ligeledes brugere mulighed for at så en lille smag på, hvad der venter, hvis de klikker på videoen. Modsat Googles nye søgeresultater så understøtter YouTube computere, såfremt computeren bruger en ny udgave af Chrome eller Opera.

Mere til historien

Den 15. september i år fylder Google-søgning rundt – tjenesten bliver nemlig 20 år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer