Nyt humør er på vej til din smartphone

0

Med lidt tålmodighed kan du snart få sat et grafisk udtryk på dit øjeblikkelige humør. Nye emojis er nemlig på vej.

Emoji 5
Emoji 5 preview (Foto: Emojipedia)

Står du lige og har brug for en emoji af en der kaster op eller måske en emoji med et hoved der eksploderer, så fortvivl ikke – du kommer bare til at vente lidt endnu.

56 nye emojis blev for nylig lanceret og indlemmet i humørikon-alfabetet. Og det er en god ting, siger Nathalie Larsen, digital chef hos pr-bureauet Lead Agency, til Ritzau:

– “Det er vigtigt at kunne spejle sig i det her universelle alfabet af ikoner, som vi bruger på vores telefoner. Og det er vigtigt, at vi føler, at vi kan beskrive vores virkelighed med dem”, siger hun.

Nathalie Larsen mener desuden, at man i høj grad kan føle sig ekskluderet, når man skal bruge humørikoner, men ikke føler at det, man gerne vil fortælle, er repræsenteret i alfabetet.

– “Det er noget, der har afholdt folk fra at bruge det på en nuanceret måde, fordi man ikke har kunne se sig selv i det eller føler, at det er en anden kultur, der har været bannerfører”, siger Nathalie Larsen til Ritzau.

Du må vente på mobil-pusheren

Og der kommer flere og flere muligheder for grafisk at vise sine følelser. Således har websitet Emojipedia noteret, at i alt 69 nye emojis er på vej.

De nye humørikoner rammer dog ikke din gadget før it-producenterne slipper dem fri.

For eksempel vil det i Apples tilfælde formentlig blive i forbindelse med en opdatering omkring september. Emojipedia skriver dog, at opdateringen først vil ske i slutningen af 2017, mens at der på Android kommer nye emojis i august eller september.

Mere til historien

Senest har Google fået godkendt nye emojis. Det skete kort før årsskiftet, hvor det blev muligt at vælge mellem for eksempel kokke og forskere af begge køn, ligesom nogle af de eksisterende mandeikoner fik kvindelige sidestykker og omvendt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer