Nyt humør er på vej til din smartphone

Med lidt tålmodighed kan du snart få sat et grafisk udtryk på dit øjeblikkelige humør. Nye emojis er nemlig på vej.

Emoji 5

Emoji 5 preview (Foto: Emojipedia)

Står du lige og har brug for en emoji af en der kaster op eller måske en emoji med et hoved der eksploderer, så fortvivl ikke – du kommer bare til at vente lidt endnu.

56 nye emojis blev for nylig lanceret og indlemmet i humørikon-alfabetet. Og det er en god ting, siger Nathalie Larsen, digital chef hos pr-bureauet Lead Agency, til Ritzau:

– “Det er vigtigt at kunne spejle sig i det her universelle alfabet af ikoner, som vi bruger på vores telefoner. Og det er vigtigt, at vi føler, at vi kan beskrive vores virkelighed med dem”, siger hun.

Nathalie Larsen mener desuden, at man i høj grad kan føle sig ekskluderet, når man skal bruge humørikoner, men ikke føler at det, man gerne vil fortælle, er repræsenteret i alfabetet.

– “Det er noget, der har afholdt folk fra at bruge det på en nuanceret måde, fordi man ikke har kunne se sig selv i det eller føler, at det er en anden kultur, der har været bannerfører”, siger Nathalie Larsen til Ritzau.

Du må vente på mobil-pusheren

Og der kommer flere og flere muligheder for grafisk at vise sine følelser. Således har websitet Emojipedia noteret, at i alt 69 nye emojis er på vej.

De nye humørikoner rammer dog ikke din gadget før it-producenterne slipper dem fri.

For eksempel vil det i Apples tilfælde formentlig blive i forbindelse med en opdatering omkring september. Emojipedia skriver dog, at opdateringen først vil ske i slutningen af 2017, mens at der på Android kommer nye emojis i august eller september.

Mere til historien

Senest har Google fået godkendt nye emojis. Det skete kort før årsskiftet, hvor det blev muligt at vælge mellem for eksempel kokke og forskere af begge køn, ligesom nogle af de eksisterende mandeikoner fik kvindelige sidestykker og omvendt.

Du får nye emojis på din iPhone til foråret

Når foråret kommer, så er 118 emojis på vej til din iPhone, hvor nogle er helt nye, mens andre er nye varianter af eksisterende.

(mere…)
iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Her er de mest populære emojis – 2022

De fleste kender nogen, som går amok med de små søde figurer - emojis. Se her de mest populære emojis i 2022.

(mere…)
Er dette næste års emojis?

Her får du et indblik i, hvilke nye emojis der kan være på vej.

(mere…)
Har du set de nye emojis? En grim trold venter

De nye emojis, som den gravide mand eller hænderne som folder et hjerte, er klar på iPhone og iPad med iOS 15.4. Men også på vej til Android og Windows.

(mere…)
Her er de mest populære emojis i 2021

Den mest populære emoji har ligget på førstepladsen siden 2019, men der er også nyt på listen. Se de mest benyttede emojis her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram