Hokus pokus: App glatter dine krøllede papirer ud

Adobe har lanceret Adobe Scan, en gratis scannings-app til smartphones og tablets. Den kan omdanne billeder af nærmest, hvad som helst til redigérbare pdf’er. Adobe Scan er én ud af flere nyheder i dokumentskyen Adobe Document Cloud.

Med blandt andet Adobe Scan opruster Adobe Document Cloud med en række nye løsninger og opdateringer. Den største nyhed er lanceringen af gratis-appen Adobe Scan der med trylleslag din smartphone – eller tablet – til et effektivt scanningsværktøj.

Adobe Scan gør det således muligt at tage billeder af for eksempel papirer eller noter på et whiteboard og omdanne billederne til redigerbare pdf’er. Oven kommer muligheden for at kovertere billeder af tekst til digital tekst, som vel at mærke bliver redigérbart. Det sker takket være teknologien Optical Character Recognition (OCR).

Adobe Scan bruger sine egne Sensei-tjenester, der bygger på kunstig intelligens og machine learning. Det betyder, at appen automatisk tilpasser perspektiver, gør tekst tydelig og fjerner uønskede skygger – altså retter dine krøllede kvitteringer eller lignende ud.

Nye muligheder i Adobe Sign

Adobe Sign er en cloud-baseret løsning fra Adobe Document Cloud, der bygger på en åben standard og muliggør sikre digitale signaturer for både virksomheder og private.

Adobe Sign er netop blevet opdateret med en række funktioner:

  • Alle browsers og enheder: Cloud-baserede digitale signaturer er nu tilgængelige i hvilken som helst browser og på alle enheder.
  • Signaturer med sms: Nu kan man nemt lave en digital signatur, selvom ens pc ikke understøtter touch screen. Ved at sende en sms til sin mobile enhed kan underskriften hurtigt laves dér og med et klik automatisk blive uploadet til dokumentet på ens desktop.
  • E-mail-skabeloner: Nye skabeloner gør det nemt og effektivt at anmode om og godkende underskrifter via e-mail.
  • Forretningsstempel: Nu kan man også tilføje et visuelt stempel i dokumenterne, for eksempel et ”modtaget”-stempel eller et virksomhedssegl.

Underskriv via Microsoft SharePoint

Globale virksomheder som Diners Club, Mastercard, Deloitte og The Royal Bank of Scotland anvender Adobe Document Cloud og Adobe Sign til at takle den digitale transformation. Adobe tilbyder allerede integrationer med førende virksomheder som for eksempel Box, Microsoft, Salesforce og Workday.

Blandt de nye, udvidede integrationsmuligheder er for eksempel Microsoft SharePoint Online, der gør det muligt for medarbejdere, leverandører og nye ansatte at underskrive digitalt fra alle enheder og følge godkendelsesprocedurerne via SharePoint. Derudover er der opdaterede integrationer med Service Now, SAP SuccessFactors, Aptuss for Microsoft Dynamics og Salesforce.

Mere til historien

Document Cloud er bygget op omkring pdf-løsningen Acrobat DC og e-signatur-løsningen Adobe Sign. Det gør det muligt for alle at signere og sende dokumenter elektronisk – uanset enhed og med tilhørende mobil-apps.

FC Bayern München vil fange fans digitalt

Et nyt samarbejde mellem fodboldklubben FC Bayern München og Adobe vil forsøge at fange de mange fans digitalt.

(mere…)
Adobe: Vi tester netop nu gratis-webversion af Photoshop

Adobe arbejder på en gratisversion af af deres populære fotoredigeringsprogram Photoshop, som netop nu testes i Canada.

(mere…)
Flere Adobe programmer understøtter nu Apple M1-chip

OVERBLIK: Her kan du se, hvilke Adobe-programmer der i juni 2021 understøtter M1-baserede computere fra Apple.

(mere…)
Windows 10 lukker for Flash senest i juli

KORT NYT: Adobe Flash udfases nu i Windows 10.

(mere…)
Flash-epoke er slut – det samme er Flash-krigen

Android- og iPhone fans har gennem mange år bekriget hinanden med Adobe Flash som omdrejningspunkt. Nu er Flash død… Også på Android.

(mere…)
De første Adobe programmer er klar til Apple M1

Betaudgaver af tre Adobe-programmer er klar til Apple M1-baserede computere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram