Giv børn et godt online-liv: Donér din gamle mobil

TDC og Børns Vilkår har startet en indsamlig af gamle mobiltelefoner. Pengene går ubeskåret videre til Børns Vilkår.

Det skulle gerne være trygt og positivt for vores børn at færdes på de sociale og digitale medier. Men alt for mange børn bliver drillet og chikaneret på de digitale platforme. Samtidig ved forældrene sjældent, hvordan de kan guide deres børn til et mere sikkert og trygt fællesskab på digitale og sociale medier.

Sådan skriver TDC Group og Børns Vilkår i en pressemeddelelse.

Og hvis vi ikke selv har haft mobning inde på livet, så kender vi sikkert en der har oplevet drillerier, som er gået over i regulær mobning.

Med mobilindsamlingen kan alle danskere donere deres gamle mobiltelefon. TDC Group vil efterfølgende sørge for, at den bliver solgt til genanvendelse. Pengene fra salget gives ubeskåret til Børns Vilkår, så Børns Vilkår fortsat kan udvikle nye redskaber til, at forældre kan hjælpe deres børn til et godt digitalt liv uden mobning og eksklusion.

- "Vi tager gerne medansvar for, at børn tager del i og udvikler gode digitale fællesskaber, fordi vi er med til at gøre Danmark digital med investeringer i teknologier, der forbinder mennesker. Men vi skal sikre, at vi bringer vores børn ind i det digitale fællesskab på en ansvarlig måde. Derfor vil vi sammen med Børns Vilkår sørge for, at forældrene får den nødvendige viden til at rådgive deres børn om for eksempel brugen af deres første mobiltelefon", siger Jens Aaløse, koncerndirektør, TDC Group.

Sådan donerer du din mobil

Alle kan donere gamle mobiltelefoner i landets 44 YouSee-butikker og i en af de fire YouSee On Tour biler. Erhvervsdrivende afleverer gamle mobiler i en af de 15 TDC Erhvervscenter butikker eller direkte til Account Managers i TDC Erhverv.

Hvis man samler mobiler ind i virksomheden, kan BlueCity sende en pakke-label. Ved indsamling af mere end 30 mobiltelefoner tilbyder TDC at hente telefonerne direkte hos den enkelte virksomhed.

Mere til historien

De brugte mobiltelefoner sendes til et produktionscenter, hvor det sikres, at telefonen virker og ikke er meldt stjålet. Det er imidlertid privatkunders eget ansvar at slette data via ”indstillinger” på deres mobil, inden at de donerer den.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Prisen stiger igen! Så dyrt er fastnet-telefoni

TDC hæver endnu engang priserne på fastnettelefoni. Så meget koster det nu at have kabel i telefonen.

(mere…)
ADSL-internet og kobber lukker inden 2030

Fastnet-telefoner og ADSL-internet er vej i historiebøgerne. TDC forventer, at det er slut inden 2030.

(mere…)
De fleste har trukket stikket til fastnettelefonen

Du kan ikke længere kræve at få en fastnettelefon-linje i Danmark.

(mere…)
TDC afliver gammel bekendt - så hurtigt går det

TDC slukker for 3G for at gøre plads til 4G og 5G.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram