Giv børn et godt online-liv: Donér din gamle mobil

TDC og Børns Vilkår har startet en indsamlig af gamle mobiltelefoner. Pengene går ubeskåret videre til Børns Vilkår.

Det skulle gerne være trygt og positivt for vores børn at færdes på de sociale og digitale medier. Men alt for mange børn bliver drillet og chikaneret på de digitale platforme. Samtidig ved forældrene sjældent, hvordan de kan guide deres børn til et mere sikkert og trygt fællesskab på digitale og sociale medier.

Sådan skriver TDC Group og Børns Vilkår i en pressemeddelelse.

Og hvis vi ikke selv har haft mobning inde på livet, så kender vi sikkert en der har oplevet drillerier, som er gået over i regulær mobning.

Med mobilindsamlingen kan alle danskere donere deres gamle mobiltelefon. TDC Group vil efterfølgende sørge for, at den bliver solgt til genanvendelse. Pengene fra salget gives ubeskåret til Børns Vilkår, så Børns Vilkår fortsat kan udvikle nye redskaber til, at forældre kan hjælpe deres børn til et godt digitalt liv uden mobning og eksklusion.

– “Vi tager gerne medansvar for, at børn tager del i og udvikler gode digitale fællesskaber, fordi vi er med til at gøre Danmark digital med investeringer i teknologier, der forbinder mennesker. Men vi skal sikre, at vi bringer vores børn ind i det digitale fællesskab på en ansvarlig måde. Derfor vil vi sammen med Børns Vilkår sørge for, at forældrene får den nødvendige viden til at rådgive deres børn om for eksempel brugen af deres første mobiltelefon”, siger Jens Aaløse, koncerndirektør, TDC Group.

Sådan donerer du din mobil

Alle kan donere gamle mobiltelefoner i landets 44 YouSee-butikker og i en af de fire YouSee On Tour biler. Erhvervsdrivende afleverer gamle mobiler i en af de 15 TDC Erhvervscenter butikker eller direkte til Account Managers i TDC Erhverv.

Hvis man samler mobiler ind i virksomheden, kan BlueCity sende en pakke-label. Ved indsamling af mere end 30 mobiltelefoner tilbyder TDC at hente telefonerne direkte hos den enkelte virksomhed.

Mere til historien

De brugte mobiltelefoner sendes til et produktionscenter, hvor det sikres, at telefonen virker og ikke er meldt stjålet. Det er imidlertid privatkunders eget ansvar at slette data via ”indstillinger” på deres mobil, inden at de donerer den.

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Prisen stiger igen! Så dyrt er fastnet-telefoni

TDC hæver endnu engang priserne på fastnettelefoni. Så meget koster det nu at have kabel i telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram