En fortælle-app for de nørdede og alle de andre

1

Elsker du at ligge på ryggen, lukke øjnene og få fortalt historier, gode historier? Ny dansk app giver dig nu muligheden.

– “Denne app er helt ny og måske lidt ubehjælpsom. I hvert fald er den helt utrendy”.

Sådan skriver Carsten Legaard i en pressemeddelelse. Han er freelance fotograf og journalist. Men han er også idé- og app-udvikler – og så elsker han historier. Nu prøver han sig frem med, at henvende sig til til en niche, en lille niche. Men forhåbentlig en trofast en af slagsen.

Med app’en Storybox henvender han sig til anslået knapt 10.000 danskere, som er dem der dukker op når kulturhuset, forsamlingshuset eller skolen har en historiefortæller på plakaten.

– “Idéen med app’en er at betjene det selv samme publikum med historier i form af video og audio, som kan afspilles på bilradioen, fjernsynet, pcen, iPad og iPhone”, skriver Carsten Legaard.

Han anslår, at der er et par hundrede aktive historiefortællere i Danmark. Af dem lever omkring 20 af deres fortællekunst.

– “Indtil videre har vi kun haft budget til at producere et par af historiefortællerne, men flere produktioner er på vej”, lover Carsten Legaard.

App’en er en simpel, men velment første udgave, og den findes kun til iOS. Android-versionen ventes at komme i 2018.

Mere til historien

Holder du af fortællinger, så klik videre her og lyt til Jens Peter Madsen, som læser en række beroligende fortællinger op.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer