En fortælle-app for de nørdede og alle de andre

Elsker du at ligge på ryggen, lukke øjnene og få fortalt historier, gode historier? Ny dansk app giver dig nu muligheden.

– “Denne app er helt ny og måske lidt ubehjælpsom. I hvert fald er den helt utrendy”.

Sådan skriver Carsten Legaard i en pressemeddelelse. Han er freelance fotograf og journalist. Men han er også idé- og app-udvikler – og så elsker han historier. Nu prøver han sig frem med, at henvende sig til til en niche, en lille niche. Men forhåbentlig en trofast en af slagsen.

Med app’en Storybox henvender han sig til anslået knapt 10.000 danskere, som er dem der dukker op når kulturhuset, forsamlingshuset eller skolen har en historiefortæller på plakaten.

– “Idéen med app’en er at betjene det selv samme publikum med historier i form af video og audio, som kan afspilles på bilradioen, fjernsynet, pcen, iPad og iPhone”, skriver Carsten Legaard.

Han anslår, at der er et par hundrede aktive historiefortællere i Danmark. Af dem lever omkring 20 af deres fortællekunst.

– “Indtil videre har vi kun haft budget til at producere et par af historiefortællerne, men flere produktioner er på vej”, lover Carsten Legaard.

App’en er en simpel, men velment første udgave, og den findes kun til iOS. Android-versionen ventes at komme i 2018.

Mere til historien

Holder du af fortællinger, så klik videre her og lyt til Jens Peter Madsen, som læser en række beroligende fortællinger op.

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram