Festival-gæster kæmper for at holde strøm på mobilen

Hvis du alligevel søger ly for regnen så kan du søge mod teleselskabet 3’s hurtig-opladere. Næsten hver tredje har problemer med opladning af deres mobil.

Hvis du er som de fleste deltagere på sommerens musikfestivaler, så slås du med dårligt vejr, lange køer til toiletterne og mod at løbe tør for strøm på mobilen. Intet nyt i det – altså det med regn og toiletkøer. Sådan har det været siden mobiltelefonen var en vild visionen – og endnu før det.

Men knapt hver tredje gæst på årets Roskilde Festival har meldt, at de nærmest er rædselsslagne ved tanken om at løbe tør for strøm på mobilen.

Det viser en rundspørge foretaget af teleselskabet 3. Her har hele 29 procent set det som den største udfordring pludselig at stå på festivalpladsen med en afladet telefon. Til gengæld er kun 13 procent er bange for at gå glip af deres yndlingsmusik, og sølle tre procent mener ikke, at de løber ind i nogen udfordringer.

– “Strøm på mobilen fylder meget i festivalgængernes bevidsthed. At det er vigtigere end at gå glip af yndlingskunstneren hænger sammen med, at mobilen på mange måder er blevet en livsnerve på festivaler”, siger Frederik Scholten, marketingansvarlig for 3’s aktiviteter på Roskilde Festival. Han tilføjer:

– “Uden den kan vi ikke komme i kontakt med vores venner, tjekke musikprogrammet, bruge MobilePay eller uploade det ultimative festivalbillede til vores Instagram”.

Selv om 3 sikkert gerne ville, så kan selskabet ikke gøre noget ved vejret og toiletkøerne må være festivalarrangørernes udfordring. Til gengæld forsøger 3, at gøre noget ved strømmen på mobilerne og tilbyder gratis opladning i loungemøbler og opladningsstande til alle festivaldeltagere på Roskilde Festival.

– “I år har vi endda installeret ‘fast charging’, så mobilen bliver opladt lynhurtigt – netop så man kan komme hurtigt tilbage til festivalen”, siger Frederik Scholten.

Top 6 over festivaldeltagernes største udfordringer:

  1. Regn og mudder (47 procent)
  2. At stå i kø til toilettet (42 procent)
  3. At løbe tør for strøm på mobilen (29 procent)
  4. Tømmermænd (15 procent)
  5. Ikke at kunne finde mine venner (15 procent)
  6. At stå i kø til øl og mad (14 procent)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Pas på smartphonen i solen

Smartphonen er ikke ligeså vild med solen, som du måske er. Husk pas på, så telefonen ikke overopheder.

(mere…)
Advarsel mod iPhone-oplader er igen i omløb

Har du en ældre oplader til din iPhone, så kan den være farlig. Gammel historie har fået nyt liv.

(mere…)
Polestar klar med deres første smartphone

Elbilsproducenten Polestar har netop lanceret deres første smartphone. Læs mere om Polestar Phone her.

(mere…)
Hvad koster det når mobilopladeren sidder i stikkontakten uden at oplade?
(mere…)
Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram