Facebook går til angreb på flow-tv

Facebook gør klar til at gå i kødet på Snapchat, som stjæler de unge brugere. Midlet er ultrakorte tv-shows.

Facebook social

Facebook vil nu også sende tv i form af shows (Foto: Simon Steinberger)

Ifølge Business Insider Nordic er Facebook klar til også at æde sig ind på husalteret i alverdens hjem. I hvert fald ind på fladskærmen på de unges værelser.

Business Insider skriver, at kilder tæt på mediet fortæller, at Facebook sigter efter premiere på en slags flow-tv midt i juni.

I første omgang er planerne, at Facebook producerer kortere og længere shows med korte intervaller. Facebook vil blandt andet producere ultrakorte tv-shows på fem til ti minutter i en frekvens på et show i døgnet.

Angrebet på markedets tv- og video-spillere, som Amazon, YouTube og Snapchat, er målrettet mod de unge, der ifølge Business Insider, strømmer fra Facebook og over til konkurrenten Snapchat.

Business Insider har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Facebook.

YouTube er klar

For knapt fire uger siden meddelte YouTubes ejere, Google, at den monstrøse video-tjeneste var klar til at lancere streaming-tv til deres brugere.

Den nye service, YouTube TV, indeholder shows fra blandt andet tv-kanalerne ABC, CBS, NBC, FOX, Disney, ESPN og Fox Sports 1.

Der er ikke noget, som tyder på, at YouTube TV kommer til Danmark foreløbigt, men med YouTube TVs satsning og Facebooks udmelding dannes et billede af, hvad vi kan vente os i fremtiden. Det er helt sikkert, at det klassiske flow-tv er under pres.

Mere til historien

Med spillere som Netflix og HBO er tv on demand blevet en helt naturlig ting i den danske tv-hverdag. Herhjemme har vi også set en opblomstring af de danske streamingtjenester som TV 2 Play, Viaplay med flere.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram