PompDeLux klar med shopping app til iPhone og Android

0

APP-TIP: Det danske børnetøjsmærke PompDeLux er klar med en helt ny applikation, som gør det muligt at shoppe via mobilen.

Screenshots fra PompDeLux applikationen
Screenshots fra PompDeLux applikationen

Det danske børnetøjsmærke PompDeLux blev grundlagt i 2016 og har mere end 10 års erfaring. Nu er de klar med noget helt nyt – nemlig en app. Den nye shopping applikation fra PompDeLux gør det muligt, at lave din egen shopping liste. Ligesom du hurtigt og nemt kan tilføje ”styles”, hvis du eksempelvis er gæst til en shopping-aften.

 – Forældre overlader små børn til sig selv på internettet

Du kan også lave dit personlige katalog og favoritliste til dit barn/dine børn. Efterfølgende kan du dele disse med familie og venner, så ved de lige, hvad de skal købe i gave.

PompDeLux kan ikke købes i butikker, men i stedet hjemme i stuerne, da det fungerer ved, at man eksempelvis holder en aften, hvor der kommer en Shopping Advisor ud. Ligesom det også forhandles på deres officielle webshop, samt i deres butik i Ringsted Outlet.

For at shoppe via applikationen kræver det, at du er tilknyttet en Shopping Advisor. Denne skal nemlig godkende dit køb før det er gennemført.

 – TIP: Få billederne af børnene samlet i Facebook Scrapbog

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Som noget nyt har PompDeLux for første gang nu tøj fra str. 62 og helt op til str. 170, dermed kan børnene altså få tøj fra PompDeLux tidligere og passe det til de bliver større. Tidligere har PompDeLux kun kunne fås i str. 80-152 cm

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer