PompDeLux klar med shopping app til iPhone og Android

APP-TIP: Det danske børnetøjsmærke PompDeLux er klar med en helt ny applikation, som gør det muligt at shoppe via mobilen.

Screenshots fra PompDeLux applikationen

Screenshots fra PompDeLux applikationen

Det danske børnetøjsmærke PompDeLux blev grundlagt i 2016 og har mere end 10 års erfaring. Nu er de klar med noget helt nyt – nemlig en app. Den nye shopping applikation fra PompDeLux gør det muligt, at lave din egen shopping liste. Ligesom du hurtigt og nemt kan tilføje ”styles”, hvis du eksempelvis er gæst til en shopping-aften.

 – Forældre overlader små børn til sig selv på internettet

Du kan også lave dit personlige katalog og favoritliste til dit barn/dine børn. Efterfølgende kan du dele disse med familie og venner, så ved de lige, hvad de skal købe i gave.

PompDeLux kan ikke købes i butikker, men i stedet hjemme i stuerne, da det fungerer ved, at man eksempelvis holder en aften, hvor der kommer en Shopping Advisor ud. Ligesom det også forhandles på deres officielle webshop, samt i deres butik i Ringsted Outlet.

For at shoppe via applikationen kræver det, at du er tilknyttet en Shopping Advisor. Denne skal nemlig godkende dit køb før det er gennemført.

 – TIP: Få billederne af børnene samlet i Facebook Scrapbog

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Som noget nyt har PompDeLux for første gang nu tøj fra str. 62 og helt op til str. 170, dermed kan børnene altså få tøj fra PompDeLux tidligere og passe det til de bliver større. Tidligere har PompDeLux kun kunne fås i str. 80-152 cm

Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Forsker i opråb: Savner præcision i debatten om “skærmtid”

Skærme i skolen bliver ofte omtalt i generelle vendinger af politikere og debattører, mener eksperter.

(mere…)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Ekspert: AI påvirker dine børn

Cyberbanditterne har en langsigtet plan med at manipulere med dine børn, siger ekspert.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram