Her er Louis Vuitton covers til iPhone, har du råd?

4

Louis Vuitton, den kendte taske og håndbagageproducent, har lavet covers til iPhone 7. For 38.000 kroner kan du beskytte din dyre iPhone.

Louis Vuitton cover til iPhone syv, pris 1180 dollars (foto: Louis Vuitton)

Louis Vuitton er kendt for lækre men dyre modeprodukter. De anvender gerne krokodilleskin til deres punge, tasker og nu også beskyttelse til iPhone 7.

LV har i denne uge lanceret en cover kollektion til iPhones kaldet Eye-Trunk. Eye-Trunk er en reference ti deres gamle produkter, fra en tid hvor håndbaggage og tasker var store statussymboler. Det er efterhånden mange år siden, og derfor må sådan et fransk modehus naturligvis følge med tiden.

Kunne dit gamle plastikcover til 150 kroner godt bruge en fornyelse, og ejer du en iPhone 7  eller 7 plus, så kan Eye-Trunk måske godt friste. Der er dog et lille men. Coveret fra LV koster det samme som syv iPhones. Nærmere betegnet $5.500, altså omkring 38.600 kroner i dagens dollarkurs. Eller den samme pris som cirka 6 iPhone 7.

De fås dog også billigere. Sølle $1.180, 8.260 kroner, for basis modellen med stof på bagsiden og traditionelt LV mønster. Har du en Plus’er er det dog lidt dyrere med $1.250.

Synes du det er lige i overkanten, kan du også få en normal “flipcase” til 295 dollars, altså 2.000 kroner, men så er der ingen referencer til deres kufferter fra 1989. Skulle noget af det friste, så kan det ses online her, og sikkert også i en Louis Vuitton butik.

WEB-TV: 3 u-undværlige gadgets til din smartphone

Mere til historien

Hvis man taber telefonen, er man så mest bange for at ridse coveret, eller at telefonen går i stykker, til den pris?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer