Her er Louis Vuitton covers til iPhone, har du råd?

Louis Vuitton, den kendte taske og håndbagageproducent, har lavet covers til iPhone 7. For 38.000 kroner kan du beskytte din dyre iPhone.

Louis Vuitton cover til iPhone syv, pris 1180 dollars (foto: Louis Vuitton)

Louis Vuitton er kendt for lækre men dyre modeprodukter. De anvender gerne krokodilleskin til deres punge, tasker og nu også beskyttelse til iPhone 7.

LV har i denne uge lanceret en cover kollektion til iPhones kaldet Eye-Trunk. Eye-Trunk er en reference ti deres gamle produkter, fra en tid hvor håndbaggage og tasker var store statussymboler. Det er efterhånden mange år siden, og derfor må sådan et fransk modehus naturligvis følge med tiden.

Kunne dit gamle plastikcover til 150 kroner godt bruge en fornyelse, og ejer du en iPhone 7  eller 7 plus, så kan Eye-Trunk måske godt friste. Der er dog et lille men. Coveret fra LV koster det samme som syv iPhones. Nærmere betegnet $5.500, altså omkring 38.600 kroner i dagens dollarkurs. Eller den samme pris som cirka 6 iPhone 7.

De fås dog også billigere. Sølle $1.180, 8.260 kroner, for basis modellen med stof på bagsiden og traditionelt LV mønster. Har du en Plus'er er det dog lidt dyrere med $1.250.

Synes du det er lige i overkanten, kan du også få en normal "flipcase" til 295 dollars, altså 2.000 kroner, men så er der ingen referencer til deres kufferter fra 1989. Skulle noget af det friste, så kan det ses online her, og sikkert også i en Louis Vuitton butik.

- WEB-TV: 3 u-undværlige gadgets til din smartphone

Mere til historien

Hvis man taber telefonen, er man så mest bange for at ridse coveret, eller at telefonen går i stykker, til den pris?

Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
OnePlus går ind på nyt marked

Kinesiske OnePlus er i ny produktserie gået sammen med franske Keychron om at lancere et high end-tastatur.

(mere…)
OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram