Nu kommer Philips Hue endelig med kertepæren

KORT NYT: En kertepære, med lille E14 sokkel, der understøtter Philips Hue, bliver nu endelig tilgængelig.

Philips Hue E14 (Foto: Philips)

Philips Hue E14 (Foto: Philips)

Siden 2012 hvor Philips Hue så dagens lys, er der tilføjet mange forskellige lyskilder til systemet, men én bestemt pæretype har manglet, og den kommer nu.

Philips introducerer Hue E14 LED-pære. Altså en kertepære med lille fatning.

E14 LED har en lysstyrke på 470 lumen. Det svarer til lyset fra en 40W pære. Den kommer i to forskellige udgaver. Den ene kan vise hvide nuancer, mens den anden har gengivelse af 16 millioner farver.

– ”E14 er et af de mest efterspurgte produkter, der gør det muligt at integrere Hue i de fleste lamper. Lanceringen er derfor et afgørende og stort skridt mod komplet integration af intelligent og personlig belysning i hele hjemmet,” siger Andreas Bahnsen, produktchef for Philips Hue i Norden.

Philips Hue E14 koster 259 kroner (vejledende) for den hvide udgave, mens farve-varianten ligger til 449 kroner. Pærerne bliver tilgængelige i slutningen af april 2017.

Den nyeste udgave af Philips Hue systemet integrerer med Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home, Nest og Samsung SmartThings.

TEST: Danfoss Link – smartvarme i et smarthome

Philips Hue tilhører en voksende familie af smarthome-enheder. Altså elektronik der integrerer sig i hjemmet hvor styringen sker via en smartphone.

Mere til historien

Philips Hue er et app-baseret lys-system, der giver mulighed for tilpasning af lyset i forskellige situationer, men som også indeholder mulighed for fjernbetjent styring af lyset, programmering oma.

Philips Hue satser på sikkerhed og overvågning

Kameraer, dør- og vindueskontakter er en del af den nye sikkerhedsplatform i Philips Hue. Desværre kræves der et abonnement

(mere…)
Philips Hue har udsat opdatering til Matter

Den fælles smarthome-standard Matter kæmper med, at få producenterne med.

(mere…)
Voldsom dyr juletræskæde fra Philips Hue er udsolgt

KORT NYT: Det er ikke længe siden, at Philips Hue lancerede deres Festivia lyskæde, men allerede nu kan de melde udsolgt.

(mere…)
Lyskæde fra Philips Hue – hvis julen skal være smart

Skal julebelysningen opgraderes? Så er smarthome Festavia-lyskæden fra Philips Hue noget for dig.

(mere…)
Philips Hue kan nu reagere på musikken fra Spotify

Nye muligheder og nye produkter er klar fra Philips Hue. Det er blandt andet muligt, at få lyset til at reagere på musik fra Spotify.

(mere…)
Philips Hue app’en er retur i Google Play

KORT NYT: Appen til Philips Hue blev kortvarigt fjernet fra Google Play Store, men er atter retur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram