Her er de nye mobiler i februar

OVERBLIK: Nogle af årets mobilnyheder er allerede nu landet eller stærkt på vej til butikkerne. Se de nye mobiler i februar.

Nye smartphone

Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Januar er ikke en måned, hvor der kommer meget nyt i handlen. Januar er ligesom mange andre steder den måned, hvor alt det ”gamle” skal sælges ud så der er plads til masser af nyt.

Der blev dog lanceret en lille smule nyheder under CES-messen i starten af året, og nogle af disse lander allerede i de danske butikker i februar.

Her er får du overblikket over de nye telefoner der lander i februar måned.

Top 10: Her er de mest solgte telefoner netop nu

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A3 og A5 (2017) (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy A3 og A5 (2017) (Foto: Samsung)

Samsung er klar med en 2017-version af Galaxy A5, der oprindeligt designmæssigt havde rødder i Galaxy Alpha-telefonen. Alpha-serien blev aldrig det store kommercielle hit.

Galaxy A5 (2017) kommer med en skærm på 5,2 tommer, der er desuden tale om en Full-HD Super AMOLED-skærm med en opløsning på 1920 x 1080 pixels. Kameraet er på 16 megapixels – både front og bag. Derudover kommer Galaxy S5 (2017) med 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort) og et batteri på 3.000 mAh.

Telefonen sendes på markedet med Android 6.0.16 Marshmallow og altså dermed ikke den seneste version – Android 7.0 Nougat.

Salgsstarten for Galaxy A5 (2017) er fredag den 3. februar 2017. Den kommer i farverne Black Sky, Gold Sand og Peach Cloud. Forsalget har dog været i gang siden medio januar. Telefonen kommer i handlen hos blandt andet Telenor, 3 og Telia.

Prisen er 3.299 kroner uden abonnement for Galaxy A5.

 – Samsung klar med Galaxy A5 og Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017)

Skærmen på Galaxy A3 (2017) er på 4,7 tommer. Det er en Super HD AMOLED skærm med 1280 x 720 pixels.

Processoren er en 1.6 GHz octa-core. Derudover kommer den med 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort op til 256 GB), 13 megapixels kamera og 8 megapixels frontkamera. Batteriet er på 2.350 mAh og den kommer ligeledes med Android 6.0.16 Marshmallow.

Salgsstarten for Galaxy A3 (2017) er fredag den 3. februar 2017. Den kommer i farverne Black Sky, Gold Sand og Peach Cloud. Forsalget har været i gang siden medio januar.

Den vejledende pris er på 2.599 kroner uden abonnement for Galaxy A3 (2017). Telefonen kommer i handlen hos blandt andet Telenor, 3 og Telia.

HTC Desire 650

HTC Desire 650 (Foto: HTC)

HTC Desire 650 (Foto: HTC)

HTC lancerede i januar Desire 650, der skiller sig ud fra mængden med et iøjnefaldende design. Overfladen er nemlig rillet, hvilket angivelige (ifølge HTC) giver bedre ergonomi og et bedre greb om telefonen.

Skærmen er på 5 tommer og har 720p-opløsning. HTC Desire 650 kommer desuden med HTC Night Mode, som giver en behagelig oplevelse i mørket. Dette gør du ikke behøver anstrenge dine øjne. På konkurrerende modeller hedder en tilsvarende funktion “Øjenkomfort” (Huawei) og “Nattilstand” (iPhone).

Desire 650 kommer med et kamera på 13 megapixels og understøtter HDR og 180 graders panorama.

 – HTC Desire 650 er lanceret – se pris og specifikation

Frontkameraet er på 5 megapixels og indeholder forskellige selfie-funktioner f.eks. ”instant beauty”. Processoren er en quad-core Snapdragon 400 og telefonen kommer med 16 GB intern hukommelse, der kan udvides med op til 2 TB via microSD-kort.

HTC Desire 650 kommer i farven mørkeblå på det danske marked og er tilgængelig fra starten af februar. Den vejledende salgspris er på 1.490 kroner uden abonnement.

Telefonen kommer ikke i handlen hos nogle af de store teleselskaber, men findes hos flere forhandlere i det åbne marked.

Mere til historien

Det ventes, at der i marts, april og maj vil være salgsstart på flere topmodeller. Men det er endnu uvist, hvilke og hvornår de rammer butikkerne. Flere vil blive offentliggjort i februar og marts enten til Mobile World Congress 2017 eller selvstændige events.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram