Dette er IKKE den nye Nokia 3310

5

KOMMENTAR: Nokia 3310 er ikke frigivet i en ny udgave. Nogle medier har allerede fået en eventuel re-lancering galt i halsen.

Nokia 3310 koncept-idéer, mockup af Concept Creator.
Nokia 3310 koncept-idéer, mockup af Concept Creator.

UPDATE: Nokia 3310 anno 2017 er officiel. Se den her

Jeg er nødt til lige at komme med et surt opstød. Når de brede medier forsøger, at dække et niche-område, som mobilbranchen trods alt er, sker det ikke altid lige elegant eller klogt. Nogle gange trækkes noget frem fordi det er god click-bait andre gange virker det som om, at skribenten bare uvidende.

I dag stødte jeg på en historie med et videoindslag og overskriften ”Så vild er den nye Nokia 3310”. I teksten fremstår alt som et bekræftet faktum. Blandt andet med formuleringer som ”Nokia lover”, ”telefonen ligner sig selv, og er udstyret med”.

En tur forbi Google afslører den rigtige historie.

Nokia fans og designere gør sig jævnligt tanker om mange ting, og visualiserer dem i mock-ups. Og det er præcis hvad dette er.

Concept Creator har lagt en video på YouTube, hvor de fremviser deres tanker om en ny Nokia 3310. Videoen er lagt på YouTube den 15. februar 2017 og har allerede rundet 1,2 millioner afspilninger. Du kan se den længere nede på denne side.

RYGTE: Nokia 3310 re-lanceres ved MWC

Uanset hvordan man vender det så er det IKKE en officiel præsentationsvideo af “den nye” Nokia 3310. Det er koncept-idéer og tanker – som i øvrigt intet har med Nokia at gøre, men blot nogle fans.

På MereMobil.dk lover vi at fortælle så snart der er nyt fra Nokia.

Til medlæsende journalister kan jeg oplyse følgende om de fakta der er lige nu:

  1. Der går rygter om en re-lancering af Nokia 3310
  2. Intet er bekræftet
  3. Nokia holder pressemøde søndag den 26. februar klokken 16.30.
  4. Indholdet af pressemødet er ukendt
  5. MereMobil.dk dækker eventen

Nokia 6 bliver tilgængelig uden for Kina

Koncept: Nokia 3310 mockup

Mere til historien

Nokia 3310 blev præsenteret den 1. september 2000 og kom på markedet i fjerde kvartal 2000. Der er solgt mere end 126 millioner eksemplarer på verdensplan.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer