Android 7.0 Nougat udrulles til danske HTC One M9-enheder

0

HTC har atter startet udrulningen af Android 7.0 Nougat efter en kortere pause. Danske ejere af HTC One M9 kan se frem til opdateringen.

HTC One M9
HTC One M9

HTC begyndte sidste uge udrulningen af Android 7.0 Nougat opdateringen til HTC 10, men de blev nødsaget til at stoppe opdateringen pga. en fejl. Foruden HTC 10-enheder modtog få One M9-ejere også opdateringen, selvom HTC ikke havde meldt ud opdateringen var på vej til disse.

 – Android 7.0 Nougat på vej til HTC 10 og HTC One M9

Dermed ender 2015-topmodellen med, at få opdateringen før sidste års topmodel.

Meldingen om, at udrulningen til HTC One M9 var i gang kom først i går fra HTC’s Graham Wheeler, der er produkt- og serviceansvarlig. Han oplyste på Twitter, at ejere af HTC One M9 i Europa, Tyrkiet og Sydafrika kunne se frem til opdateringen. Det skriver GSMArena.com.

Graham Wheeler har også oplyst på Twitter, at opdateringen ventes at nå flere lande i løbet af de kommende dage. Så er opdateringen ikke allerede nu tilgængelig på din HTC One M9-enhed, så er det blot et spørgsmål om tid.

Opdateringen udrulles i etaper, hvilket også gør det muligt, at bremse den før den rammer for mange brugere, hvis der skulle vise sig at være fejl. Dette var det, som skete med opdateringen til HTC 10.

 – HTC bremser og udskyder Android 7.0 Nougat opdatering

Du kan tjekke efter opdateringen ved, at gå ind i ”Indstillinger” -> ”Om” -> ”Softwareopdateringer”. Opdateringen fylder 1,27 GB.

Mere til historien

Opdateringen til HTC 10 ventes, at blive frigivet i løbet af februar er den seneste melding fra Graham Wheeler.

Læs også:

HTC: Vi kommer ikke med et smartwatch

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer