Android 7.0 Nougat atter klar til HTC 10

KORT NYT: Udrulningen af Android 7.0 Nougat til HTC 10 var frigivet i slutningen af januar, men blev stoppet pga. en fejl. Nu er opdateringen atter klar.

HTC 10 (Foto: MereMobil.dk)
HTC 10 (Foto: MereMobil.dk)

Der var mange HTC 10-ejere, som blev skuffet i januar måned, da Android 7.0 Nougat opdateringen måtte stoppes kort efter, at udrulningen af den var i gang.

- HTC bremser og udskyder Android 7.0 Nougat opdatering

Udrulningen startede første gang den 24. januar, men to dage senere måtte den stoppes. Grunden til dette var, ifølge Graham Wheeler, som er produkt- og servicechef i HTC, en teknisk fejl. Dengang var meldingen også, at opdateringen ville blive udrullet igen i løbet af februar.

Og det er altså nu. Knap to uger senere.

Graham Wheeler har oplyst på Twitter, at udrulningen af opdateringen nu er i gang i Europa deriblandt Danmark.

Excited to say HTC 10 Nougat update is rolling out in mainland Europe from today.

— Graham Wheeler (@wheelergd) 7. februar 2017

Opdateringen har versionsnummer 2.41.401.4 og den fylder 1,19 GB. Foruden Android 7.0 Nougat, så indeholder opdateringen også de nyeste sikkerhedsopdateringer fra Google, samt systemforbedringer.

 - HTC dumper prisen på Evo 10 før salgsstart

Mere til historien

HTC One M9-ejere har enten netop modtaget Android 7.0 Nougat opdateringen eller også er den stærkt på vej. Læs mere om det her.

Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Sony klar med Android 13 til udvalgte modeller

Sony har netop frigivet Android 13 opdateringen til tre af deres smartphone-modeller.

(mere…)
iOS-opdatering er klar til ældre iPhones

Apple har netop udsendt en opdatering til de enheder, som ikke er opdateret til iOS 16, men fortsat har iOS 15. Det gælder flere ældre iPhones og iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram