Android 7.0 Nougat atter klar til HTC 10

KORT NYT: Udrulningen af Android 7.0 Nougat til HTC 10 var frigivet i slutningen af januar, men blev stoppet pga. en fejl. Nu er opdateringen atter klar.

HTC 10 (Foto: MereMobil.dk)
HTC 10 (Foto: MereMobil.dk)

Der var mange HTC 10-ejere, som blev skuffet i januar måned, da Android 7.0 Nougat opdateringen måtte stoppes kort efter, at udrulningen af den var i gang.

- HTC bremser og udskyder Android 7.0 Nougat opdatering

Udrulningen startede første gang den 24. januar, men to dage senere måtte den stoppes. Grunden til dette var, ifølge Graham Wheeler, som er produkt- og servicechef i HTC, en teknisk fejl. Dengang var meldingen også, at opdateringen ville blive udrullet igen i løbet af februar.

Og det er altså nu. Knap to uger senere.

Graham Wheeler har oplyst på Twitter, at udrulningen af opdateringen nu er i gang i Europa deriblandt Danmark.

Excited to say HTC 10 Nougat update is rolling out in mainland Europe from today.

— Graham Wheeler (@wheelergd) 7. februar 2017

Opdateringen har versionsnummer 2.41.401.4 og den fylder 1,19 GB. Foruden Android 7.0 Nougat, så indeholder opdateringen også de nyeste sikkerhedsopdateringer fra Google, samt systemforbedringer.

 - HTC dumper prisen på Evo 10 før salgsstart

Mere til historien

HTC One M9-ejere har enten netop modtaget Android 7.0 Nougat opdateringen eller også er den stærkt på vej. Læs mere om det her.

Apple har udsendt VIGTIG sikkerhedsopdatering

Apple advarer mod en fejl, som gør det muligt for hackere at tage kontrol over dine Apple-enheder. Opdater til nyeste version nu.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram