Android 7.0 Nougat atter klar til HTC 10

KORT NYT: Udrulningen af Android 7.0 Nougat til HTC 10 var frigivet i slutningen af januar, men blev stoppet pga. en fejl. Nu er opdateringen atter klar.

HTC 10 (Foto: MereMobil.dk)

HTC 10 (Foto: MereMobil.dk)

Der var mange HTC 10-ejere, som blev skuffet i januar måned, da Android 7.0 Nougat opdateringen måtte stoppes kort efter, at udrulningen af den var i gang.

HTC bremser og udskyder Android 7.0 Nougat opdatering

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Udrulningen startede første gang den 24. januar, men to dage senere måtte den stoppes. Grunden til dette var, ifølge Graham Wheeler, som er produkt- og servicechef i HTC, en teknisk fejl. Dengang var meldingen også, at opdateringen ville blive udrullet igen i løbet af februar.

Og det er altså nu. Knap to uger senere.

Graham Wheeler har oplyst på Twitter, at udrulningen af opdateringen nu er i gang i Europa deriblandt Danmark.

Opdateringen har versionsnummer 2.41.401.4 og den fylder 1,19 GB. Foruden Android 7.0 Nougat, så indeholder opdateringen også de nyeste sikkerhedsopdateringer fra Google, samt systemforbedringer.

 – HTC dumper prisen på Evo 10 før salgsstart

Mere til historien

HTC One M9-ejere har enten netop modtaget Android 7.0 Nougat opdateringen eller også er den stærkt på vej. Læs mere om det her.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.