TV-pakkerne hos YouSee stiger igen

3

TV-pakkerne stiger igen hos YouSee. Det er kundernes egen skyld, lyder det fra YouSee.

YouSee (Foto: Uffe Weng)
YouSee (Foto: Uffe Weng)

Fra årsskiftet 2016/2017 bliver det endnu engang dyrere at se TV. I hvert fald hvis man er kunde hos YouSee. Stigningen er varslet via blandt andet YouSees website.

Ifølge TV 2 er priserne på syv år steget med over 50 procent.

Prisstigningerne er faktisk kundernes egen skyld, fordi de ikke længere gider nøjes med forudbestemt flow-TV på faste tidspunkter.

– ”Vores tv-forbrug er ikke blevet mindre, tværtimod. Vi flytter derimod en stor del af vores forbrug over på de digitale tjenester, og vores forbrug af det såkaldte tidsforskudte tv er også stærkt stigende. Vi forbruger altså mere indhold – og i stigende grad på nye måder og platforme. I takt med at det forbrug stiger, stiger prisen på rettighederne også. Måden at se TV på ændrer sig markant i disse år, og vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Desuden vigtigt at fremtidssikre danskernes internet, så det ikke går ud over selve tv-oplevelsen. Også den del kræver yderligere investeringer.,” lyder forklaringen fra YouSee.

Før og nu priserne

Her er priserne på YouSees pakker set over tid.

201720162009
Grundpakke279269160 kr.
Mellempakke429419278 kr.
Fuldpakke544529375 kr.

Prisen for YouSee Plus abonnementet steg per 1. oktober 2016 fra 99 til 108 kroner. Denne pris ændres ikke yderligere ved årsskiftet.

Også alle andre kombinationer af TV-pakker, via telefonstikket samt fiber, stiger også. Du kan se de omfattende prisændringer i dette PDF-dokument.

Hos konkurrenten Stofa ændres også priser fra 1. januar 2017, men ændringerne er ikke meldt ud endnu. 2016-priserne er 199, 335 og 529 kroner – henholdsvis pakke 1, 2 og 3. Boxer TV ændrer også priser ved årsskiftet. Her er der tale om stigninger på 20 og 30 kroner om måneden, alt efter pakke, skriver Digitalt.tv.

Mere til historien

Ovenstående er standardpriserne. Lokale antenneforeninger får rabat og tilbyder derfor pakkerne til andre priser end vi her har beskrevet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer