Brøndby er nomineret til international app-pris

Sportsligt går det fint for Brøndby men også på “app-fronten” har de succes. Brøndby Indefra er nomineret til en international pris.

screenshots fra Brøndby Indefra applikationen

screenshots fra Brøndby Indefra applikationen

– ”Fodboldvirksomheden Brøndby IF er både økonomisk, ledelsesmæssigt og sportsligt i krise. Der kan blive behov for ny kapital i år, samt der er kaos i ledelsen.” Sådan lød det om Brøndby IF i foråret 2016.

Netop nu går det bedre for klubben både sportsligt, hvor de nu ligger nummer to i Superligaen. Men klubben er også nomineret til en international app-pris. Det er Brøndby IF’s livestreamings-applikation ”Brøndby Indefra”, som er blevet nomineret til den internationale European Excellence Award i kategorien ”Mobile Communications & Apps”.

Brøndby er nomineret og dyster med fire andre om den prestigefyldte pris.

Brøndby Indefra giver fans mulighed for, at følge alt fra livechats, sjov og ballade i omklædningsrummet til pressemøder og andet.

– ”Vi er glade for i første omgang at have fået et skulderklap fra den europæiske kommunikationsbranche igennem denne nominering, men det vigtigste parameter er trods alt stadigvæk den tætte dialog, vi har med vores fans. Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre til at dele små og store øjeblikke her fra Vestegnen i Brøndby Indefra og derigennem skabe endnu stærkere bånd mellem klub og fans,” siger Christian Schultz, kommunikationschef i Brøndby IF.

Prisen uddeles torsdag den 8. december 2016 i Berlin.

Brøndby Indefra applikationen er gratis at downloade i både Apples App Store og Google Play Store. Livestreaming i app’en er gratis, men ønsker man adgang til andet indhold, så koster det 15 kr. om måneden ved binding i ét år.

Mere til historien

Brøndby Indefra er downloadet mere end 20.000 gange i Apples App Store og Google Play Store. Det har samlet givet mere end 325.000 videoafspilninger på smartphones.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram