Brøndby er nomineret til international app-pris

0

Sportsligt går det fint for Brøndby men også på “app-fronten” har de succes. Brøndby Indefra er nomineret til en international pris.

screenshots fra Brøndby Indefra applikationen
screenshots fra Brøndby Indefra applikationen

– ”Fodboldvirksomheden Brøndby IF er både økonomisk, ledelsesmæssigt og sportsligt i krise. Der kan blive behov for ny kapital i år, samt der er kaos i ledelsen.” Sådan lød det om Brøndby IF i foråret 2016.

Netop nu går det bedre for klubben både sportsligt, hvor de nu ligger nummer to i Superligaen. Men klubben er også nomineret til en international app-pris. Det er Brøndby IF’s livestreamings-applikation ”Brøndby Indefra”, som er blevet nomineret til den internationale European Excellence Award i kategorien ”Mobile Communications & Apps”.

Brøndby er nomineret og dyster med fire andre om den prestigefyldte pris.

Brøndby Indefra giver fans mulighed for, at følge alt fra livechats, sjov og ballade i omklædningsrummet til pressemøder og andet.

– ”Vi er glade for i første omgang at have fået et skulderklap fra den europæiske kommunikationsbranche igennem denne nominering, men det vigtigste parameter er trods alt stadigvæk den tætte dialog, vi har med vores fans. Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre til at dele små og store øjeblikke her fra Vestegnen i Brøndby Indefra og derigennem skabe endnu stærkere bånd mellem klub og fans,” siger Christian Schultz, kommunikationschef i Brøndby IF.

Prisen uddeles torsdag den 8. december 2016 i Berlin.

Brøndby Indefra applikationen er gratis at downloade i både Apples App Store og Google Play Store. Livestreaming i app’en er gratis, men ønsker man adgang til andet indhold, så koster det 15 kr. om måneden ved binding i ét år.

Mere til historien

Brøndby Indefra er downloadet mere end 20.000 gange i Apples App Store og Google Play Store. Det har samlet givet mere end 325.000 videoafspilninger på smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer