Apple klar med iOS 10.2 beta 1

0

Apple udsender allerede nu iOS 10.2 i den første betaversion til udviklerne. Læs om nogle af nyhederne du kan glæde dig til her.

Screenshots af nyt wallpaper (Foto: MacRumors.com)
Screenshots af nyt wallpaper (Foto: MacRumors.com)

Apple bliver ved med at udsende softwareopdateringer og har senest udsendt den første mindre opdatering til iOS 10.1, som blev frigivet i sidste uge.

 – Download iOS 10.1 til iPhone og iPad nu

Men alt imens de udsender nye softwareopdateringer til offentligheden, så arbejder de også på højttryk på de fremtidige opdateringer. Og det er dem udviklerne og publicbetatestere kan afprøve.

Apple har nu udsendt første betaversion af iOS 10.2 til udviklerne. Det skriver MacRumors.com.

iOS 10.2 kommer formentlig med de almindelige fejlrettelser og performance forbedringer, men det virker også til, at den kommer med nye features.

 – iPhone gennem tiden – sådan har iOS udviklet sig

Screenshots af nogle af de nye emojis (Foto: MacRumors.com)
Screenshots af nogle af de nye emojis (Foto: MacRumors.com)

Ifølge MacRumors.com, så kan du blandt andet glæde dig til Unicode 9 emoji’s i iOS 10.2. Nogle af de nye emojis er klovneansigter, avocado, pandekager, croissant, en ræv m.fl.

Opdateringen byder også på Wallpapers. Derudover er der også ændringer i Kamera og Foto og muligheden for at vælge ”Emergency Contacts”. Denne Emergency Contact vil få en notifikation når du gør brug af Nødstilfælde (SOS) featuren på iPhone eller Apple Watch. Hvordan fungerer præcist bliver vi klogere på senere.

 – TIP: Beskyt dit Apple ID mod hackere – sådan gør du

Der kan også blive flere ændringer eller eksempelvis blive droppet nogle af de nyheder, som er kendt allerede nu inden den endelige frigivelse af softwareopdateringen.

Mere til historien

iOS 10 beta kan downloades via Apple Developer Center – eller via en Over The Air opdatering, hvis telefonen allerede er en del af betaprogrammet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer