Apple klar med endnu en opdatering – iOS 10.1.1

0

iOS 10.1 opdateringen har givet problemer hos nogle brugere. Det betød blandt andet data i Sundhed forsvandt. Apple er nu klar med en tilretning.

Apple iOS 10 (Foto: Apple)
Apple iOS 10 (Foto: Apple)

Apple frigav i sidste uge den første store opdatering til iOS 10. Opdateringen gav nogle brugere problemer. Blandt andet oplevede nogle at data i applikationen Sundhed forsvandt – og blev end ikke genskabt ved at de lavede en nulstilling af telefonen. Det skriver ArsTechnica.co.uk.

 – Nu kan du hente iOS 10.1 til iPhone og iPad

Opdateringen til iOS 10.1.1 fylder 63,4 MB og kan downloades via en OTA-opdatering på din iOS-enhed.

Er du en af dem, som har mistet sundhedsdata, så skulle disse blive genskabt når du har opdateret din enhed.

 – Apple: 6 ud af 10 har nu iOS 10

Opdateringen er tilgængelig for alle enheder, som understøttes af iOS 10. Disse er iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPad Pro 12,9”, iPad Pro 9,7”, iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. generation), iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2 og iPod Touch (6. generation).

Mere til historien

iOS 10 blev frigivet til offentligheden tirsdag den 13. september 2016 og første vigtige opdatering kom 10 dage senere (iOS 10.0.2). iOS 10.0.3 blev frigivet 17. oktober – dog kun for iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Den store opdatering iOS 10.1 blev udsendt til alle iOS-enheder tirsdag den 24. oktober 2016.

Læs også:
TIP: Sådan opdaterer du iPhone eller iPad til ny iOS-version

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer