12 ting der forventes af iPhone 7

iPhone 7 og 7 Plus er på vej. Vi ser her nærmere på, hvad du kan forvente af de kommende iPhone-modeller.

Invitation til Apple event 2016

Invitation til Apple event 2016

Det forventes, at Apple onsdag (7. september 2016) vil offentliggøre mindst én ny iPhone, og at de fleste af specifikationerne er blevet opgraderet i forhold til forgængeren.

Apple ventes, at offentliggøre iPhone 7 og iPhone 7 Plus onsdag den 7. september 2016 i deres keynote der begynder klokken 19 dansk tid.

Designmæssigt ventes det ikke, at der bliver de store ændringer i forhold til iPhone 6/6 Plus og iPhone 6S/6S Plus.

Men Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, fra KGI Securities, mener at vide, at vi godt kan glæde os til nyheder på andre punkter. Kuo har udpeget 12 specifikke punkter, hvor iPhone 7 vil være opgraderet i forhold forgængerne iPhone 6S.

Ming-Chi Kuo har tidligere ramt plet med hans forudsigelser. Det skriver MacRumors.com.

Apple iPhone 5

Apple iPhone 5 (Foto: MereMobil.dk)

1. Farvel til jack-stik

Det har længe været rygtet, at jack-stikket ikke længere vil være at finde på den kommende iPhone, men det i stedet bliver lightning-stikket, som skal benyttes til headset. Ved at fjerne jack-stikket kan der blive plads til bedre højttalere og en bedre 3D Touch ID-sensor.

Det ventes, at Apple vil sælge iPhone 7 med en adapter, så du fortsat kan benytte dit eksisterende headset.

2. Vandtæthed

Ifølge Kuo skulle iPhone 7 også blive ”vandtæt” på samme måde, som Apple Watch. Hvilket dog ikke betyder, at den kan bruges til at dykke med m.m.

3. Apple A10 processor

Det er ikke den store nyhed, at også processoren i iPhone 7 bliver opgraderet. Det ventes, at den får en A10 processor med en max frekvens på 2.45 GHz. I så fald bliver den mindst en tredjedel hurtigere.

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

4. Flere farvevarianter

iPhone 7 ventes at komme i en ny farvevariant. Holder Kuo’s oplysninger stik, så bliver den tilgængelig i farverne Silver, Space Grey, Gold, Rosegold og Dark Black. En farve, som ifølge Kuo, skulle minde om pianolak.

5. Mere intern hukommelse

Apple giver nu mobilkøberne mulighed for, at få en telefon med endnu mere intern hukommelse end tidligere. Det ventes, at iPhone 7 kommer i varianterne 32, 128 og 256 GB intern hukommelse. Rygterne har dog ellers lydt på, at det kun blev iPhone 7 Plus, der ville komme i en variant med 256 GB intern hukommelse. Men vi må væbne os med tålmodighed og se hvad Apple har i ærmet på onsdag.

6. NFC

Apple har længe gået uden om NFC-teknologien i bred forstand, men med iPhone 7 skulle de altså benytte FeiiCa NFC, der er en standard, som findes på det japanske marked. iPhone 6, 6 Plus, 6S og 6S Plus har NFC-chip indbygget, men den er forbeholdt Apple Pay.

7. Lyden kommer også fra fronten

Den lille højttaler, der er placeret over skærmen, vil på iPhone 7 få flere funktioner end blot taleopkald. Den vil i samarbejde med en ny forstærker give en kraftig stereolyd sammen med højttaleren i bunden af telefonen.

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

8. 2 x flash

iPhone 7 får dobbelt op på flash-LED’er. Her skal den nye sensor registrerer lyset fra omgivelserne for at kunne belyse motivet bedst muligt.

9. Dual-kamera

iPhone 7 ventes også, at få dual-kamera. Det er endnu uvist præcis, hvordan dual-kameraet vil fungere på den kommende iPhone. Men det vil være to 12 megapixels moduler.

10. Laser-genkendelse

Proximity-sensoren, der registrerer om telefonen er i hånden eller ved øret, benytter sig i den kommende model af lasere i stedet for LED’er. Dette giver hurtigere genkendelse, samt åbner op for ny funktioner.

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

11. Home-knap forsvinder

Hjemknappen, som du kender den, forsvinder på iPhone 7. Og bliver ikke længere en fysisk knap, men blot en touch-følsom overflade.

12. Levende display med flere farver

”Farverummet” på iPhone 7 bliver præcis, som det kendes fra iPad Pro 9.7, hvor der er et bredere farverum end på iPhone 6S-modellerne. Dermed bliver displayet mere levende at se på.

 

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer omkring den/de kommende iPhone-modeller.

MereMobil.dk dækker Apples event onsdag, hvor det starter klokken 19.00 dansk tid. Så hold øje med hjemmesiden onsdag aften og få de seneste nyheder.

Mere til historien

Foruden iPhone 7 og iPhone 7 Plus, så ventes det også at Apple vil afsløre den endelige version af iOS 10, samt nyt Apple Watch, macOS, tvOS og Watch OS. Om eventen også byder på nye Mac-produkter er endnu uvist, det kunne godt vente til et senere tidspunkt i år og et særskilt arrangement.

Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram