Apple Watch 2 får større batteri og indbygget GPS

0

Rygterne omkring et kommende Apple Watch florerer igen og det kunne derfor tyde på, at vi måske snart vil se anden generation af Apples bud på et smartwatch.

Apple Watch Edition
Apple Watch (38 mm). 18 karat rosaguld med spænderem i støvet rosa. Pris (30/3 2016) 140.000 kroner (Foto: Apple)

Apple forventes, at lancere den kommende iPhone-model i september, men det er måske ikke alt Apple har i ærmet.

Rygterne omkring anden generation af Apple Watch bliver i hvert fald flere og flere, samt mere konkrete. Faktisk så konkrete at Apple-analytikeren fra KGI Securities, Ming-Chi Kuo, nu også har nyt omkring funktionerne i det formentlig kommende Apple Watch 2. Det skriver AppleInsider.com.

 – iPhone 7 starter salg midt i september

Ifølge Kuo, så vil Apple præsentere to nye udgaver af deres smartwatch, hvor den ene angiveligt skulle være en mindre opgradering og den anden, den nyeste version – nemlig Apple Watch 2.

Den mindre opgradering skulle være med forbedret processor og vandtæthed, men ellers samme design og features. Mens Apple Watch 2 skulle få større batteri, forbedret processor, indbygget GPS og barometer til bedre lokationstracking. Der skulle dog heller ikke være store ændringer i forhold til designet.

 – Apple: Din iPhone holder i tre år – eller?

Apple har endnu ikke inviteret til event, men da iOS 10 frigives til offentligheden i løbet af efteråret, så ventes det også, at der i forlængelse af dette vil blive præsenteret ny iPhone og altså formentlig også nyt Apple Watch.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

Smartwatches er ikke blevet det store hit hos den brede befolkning – i hvert fald ikke endnu. Men Apple Watch er dog det ur, som har solgt bedst enkeltvis.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer