Samsung Galaxy S7 Active specifikationer lækket

En S7-version af Samsung Galaxy Active er muligvis på vej. Her er de lækkede specifikationer på Galaxy S7 Active.

Samsung Galaxy S7 Active

Samsung Galaxy S7 Active

Vi ved endnu ikke om den kommer på markedet, men der har allerede været flere læks af specifikationer og billeder, af den forventeligt kommende S7 Active. Denne gang er det folkene fra VentureBeat, der er ude med nye rygter.

Udseendet minder stadig meget om den gamle S6 Active, men den er vokset i størrelsen. Telefonen er nu 9,9 millimeter i tykkelsen, i forhold til 8,6 millimeter på sidste års model. Den er også blevet 15 gram tungere og ender på 185 gram, lyder det fra rygterne.

- Samsung Galaxy S7 Edge på vej i nye farver

Den større størrelse, kan skyldes det 4.000 mAh store batteri. På trods af at telefonen er vokset, er skærmen ikke blevet større. Det er stadig en 5,1 tommer Super AMOLED skærm, med en opløsning på 1440 x 2560 pixels.

Maskinrummet drives nu af en Snapdragon 820 processor med 4 GB RAM og den kommer med en hukommelse på 32 GB. Er der brug for mere plads, kan Galaxy S7 Active nu også tage microSD kort. Ved udgivelsen skulle den nye S7 Active køre Android 6.0 Marshmallow.

S7 Actives kamera er krympet fra 16 megapixels sidste år, til 12 megapixels i år. Men ligesom Galaxy S7, får S7 Active også den nye såkaldte dual pixel sensor, der især imponerer ved billeder i dårlig belysning. Til selfierne er det igen et 5 megapixels kamera der gør arbejdet.

Samsung har endnu ikke hverken be- eller afkræftet rygterne.

Mere til historien

Ligesom S6 Active ser det ud til at S7 Active bliver udgivet eksklusivt hos amerikanske AT&T. Vi ved derfor ikke om den nye Active-model kommer på det danske marked.

Artikel skrevet af: Kim Vidkær

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram