Samsung Galaxy S7 Active specifikationer lækket

En S7-version af Samsung Galaxy Active er muligvis på vej. Her er de lækkede specifikationer på Galaxy S7 Active.

Samsung Galaxy S7 Active

Samsung Galaxy S7 Active

Vi ved endnu ikke om den kommer på markedet, men der har allerede været flere læks af specifikationer og billeder, af den forventeligt kommende S7 Active. Denne gang er det folkene fra VentureBeat, der er ude med nye rygter.

Udseendet minder stadig meget om den gamle S6 Active, men den er vokset i størrelsen. Telefonen er nu 9,9 millimeter i tykkelsen, i forhold til 8,6 millimeter på sidste års model. Den er også blevet 15 gram tungere og ender på 185 gram, lyder det fra rygterne.

Samsung Galaxy S7 Edge på vej i nye farver

Den større størrelse, kan skyldes det 4.000 mAh store batteri. På trods af at telefonen er vokset, er skærmen ikke blevet større. Det er stadig en 5,1 tommer Super AMOLED skærm, med en opløsning på 1440 x 2560 pixels.

Maskinrummet drives nu af en Snapdragon 820 processor med 4 GB RAM og den kommer med en hukommelse på 32 GB. Er der brug for mere plads, kan Galaxy S7 Active nu også tage microSD kort. Ved udgivelsen skulle den nye S7 Active køre Android 6.0 Marshmallow.

S7 Actives kamera er krympet fra 16 megapixels sidste år, til 12 megapixels i år. Men ligesom Galaxy S7, får S7 Active også den nye såkaldte dual pixel sensor, der især imponerer ved billeder i dårlig belysning. Til selfierne er det igen et 5 megapixels kamera der gør arbejdet.

Samsung har endnu ikke hverken be- eller afkræftet rygterne.

Mere til historien

Ligesom S6 Active ser det ud til at S7 Active bliver udgivet eksklusivt hos amerikanske AT&T. Vi ved derfor ikke om den nye Active-model kommer på det danske marked.

Artikel skrevet af: Kim Vidkær

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram