Samsung Galaxy S7 Active specifikationer lækket

0

En S7-version af Samsung Galaxy Active er muligvis på vej. Her er de lækkede specifikationer på Galaxy S7 Active.

Samsung Galaxy S7 Active
Samsung Galaxy S7 Active

Vi ved endnu ikke om den kommer på markedet, men der har allerede været flere læks af specifikationer og billeder, af den forventeligt kommende S7 Active. Denne gang er det folkene fra VentureBeat, der er ude med nye rygter.

Udseendet minder stadig meget om den gamle S6 Active, men den er vokset i størrelsen. Telefonen er nu 9,9 millimeter i tykkelsen, i forhold til 8,6 millimeter på sidste års model. Den er også blevet 15 gram tungere og ender på 185 gram, lyder det fra rygterne.

Samsung Galaxy S7 Edge på vej i nye farver

Den større størrelse, kan skyldes det 4.000 mAh store batteri. På trods af at telefonen er vokset, er skærmen ikke blevet større. Det er stadig en 5,1 tommer Super AMOLED skærm, med en opløsning på 1440 x 2560 pixels.

Maskinrummet drives nu af en Snapdragon 820 processor med 4 GB RAM og den kommer med en hukommelse på 32 GB. Er der brug for mere plads, kan Galaxy S7 Active nu også tage microSD kort. Ved udgivelsen skulle den nye S7 Active køre Android 6.0 Marshmallow.

S7 Actives kamera er krympet fra 16 megapixels sidste år, til 12 megapixels i år. Men ligesom Galaxy S7, får S7 Active også den nye såkaldte dual pixel sensor, der især imponerer ved billeder i dårlig belysning. Til selfierne er det igen et 5 megapixels kamera der gør arbejdet.

Samsung har endnu ikke hverken be- eller afkræftet rygterne.

Mere til historien

Ligesom S6 Active ser det ud til at S7 Active bliver udgivet eksklusivt hos amerikanske AT&T. Vi ved derfor ikke om den nye Active-model kommer på det danske marked.

Artikel skrevet af: Kim Vidkær

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer