Nintendo NX-konsol klar til salg i marts 2017

1

Der har været en masse rygter om, at Nintendo var på vej med en ny konsol. Nu har Nintendo selv bekræftet Nintendo NX-konsollen eksisterer og afsløret lanceringstidspunktet.

Nintendo logo
Nintendo logo

Der har været mange rygter og mystik omkring et kommende produkt fra Nintendo. Og nu har Nintendo langt om længe meldt noget officielt ud og forventningerne er tårnhøje, selvom de nærmere detaljer omkring produktet er uklare. Det har endda været rygtet, at konsollen ville komme på markedet i år.

Nintendo har, som flere andre virksomheder, netop offentliggjort kvartalsregnskab og her oplyser de om deres fremtidsudsigter med nedenstående melding.

 – Børn vælger mobile enheder frem for PC og konsoller

Nintendo-spil i bybilledet. Alle disse mennesker sidder i Tokyo og spiller (Foto: MereMobil.dk)
Nintendo-spil i bybilledet. Alle disse mennesker sidder i Tokyo og spiller (Foto: MereMobil.dk)

– “Nintendo er lige nu ved at udvikle en spilplatform under dæknavnet ‘NX’ med et helt nyt koncept til vores dedikerede forretning inden for videospilsplatforme. NX lanceres globalt i marts 2017.”

Foruden meldingen så skriver Nintendo of Europe også på deres Twitter-profil, at de lancerer både Wii U og NX i 2017. Det skriver Afterdawn.com.

 – Game Over for Xbox 360 – produktionen indstilles

De nærmere detaljer omkring produktet er altså endnu ukendte, men det skulle blive en konsol, der både vil bestå af bærbare og stationære komponenter og blive en af de førende konsoller på markedet. Det skriver The Wall Street Journal.

På det danske marked er det PlayStation, som er den mest solgte konsol, men det bliver spændende at se hvad Nintendo kommer med.

Mere til historien

Da MereMobil.dk fornylig var i Tokyo så vi i bybilledet, at det var yderst populært at mødes og sidde en masse mennesker sammen og spille på deres bærbare Nintendo’er – og vi snakker ikke kun lige 5-10 mennesker der mødtes, men mange. Se billedet i artiklen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer