Langsomt internet kan give stress

Det er irriterende at sidde og vente på, at hjemmesider og videoer loades. Faktisk kan langsomt internet give stress, afslører ny rapport.

Brug af smartphone miljøfoto TDC Group

I dag bruges smartphonen rigtigt meget til data, uanset hvor man er (Foto: TDC Group)

De fleste kan nikke genkendende til, at det er hamrende irriterende at sidde og vente på, at en hjemmeside eller video loades. Hvad enten det er internetforbindelsen eller din enhed der er langsom.

Nu viser en ny rapport, Ericsson Mobility Rapport, at det ikke er endt med at være irriterende, men faktisk også kan være en medvirkende faktor til at forårsage stress og forhøje pulsen.

 - Tablets og mobiler står for mere og mere internethandel

Det er Ericsson, som står bag den neuro-videnskabelige undersøgelse, der konkluderer at stressniveauet kan stige med op til 6 procent, hvis eksempelvis en YouTube video er længe om, at loade en aktuel video eller en hjemmeside er for længe om at loade.

Pauser en video i 3 sekunder under streamingen for at loade yderligere indhold, så ryger stressniveauet 15 procent i vejret. Faktisk er stresspåvirkningen større end hvis du eksempelvis ser en gyserfilm eller står på kanten til en afgrund.

 - Derfor skal du slukke for Wi-Fi i to dage

Du kan læse hele Ericsson Mobility rapporten her.

Mere til historien

Undersøgelsen, der danner grundlag for rapporten, er baseret på 30 danske mobilbrugere i alderen 18 til 52 år og målingerne er udarbejdet ved at måle testpersonernes hjerneaktivitet (via EEG), øjenbevægelser og puls, mens de skulle gennemfører forskellige opgaver på deres smartphone.

Danskerne kigger mere på skærmen end nogensinde før

En ny undersøgelse viser, at danskerne kigger på skærmen mere end nogensinde før. Deloitte har igen i år undersøgt vores digitale vaner.

(mere…)
Her er de mest populære emojis - 2022

De fleste kender nogen, som går amok med de små søde figurer - emojis. Se her de mest populære emojis i 2022.

(mere…)
Advarsel: Pas på smartwatches i trafikken

Rådet for Sikker Trafik advarer mod brugen af smartwatches i trafikken.

(mere…)
Er du bange for et angreb mod dine data?

Hvor bekymret er du for at miste data ved et angreb fra IT-kriminelle?

(mere…)
Deling af Netflix-login er et stort IT-problem

En ny rapport viser, at det kan være et stort problem for IT-sikkerheden, at dele koder til diverse steamingtjenester.

(mere…)
Corona har fremmet digitaliseringen

En ny rapport fra Danmarks Statistik viser, at perioden med coronanedlukninger m.m. har fremmet digitaliseringen hos danskerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram