Apple genudsender iOS 9.3 til iPad 2

Opdateringsproblemer har ramt iPad 2, iPad Air og iPhone 5S. Læs dette før du opdaterer dine enheder til iOS 9.3.

Apple iPad 2

Apple iPad 2 (Foto: Apple)

Efter frigivelsen af iOS 9.3 er ejere af en iPad 2 rendt ind i problemer, efter de installerede opdateringen. Nogle oplevede problemer med aktiveringen af produktet, efter iOS 9.3 var blevet installeret. iPad 2 var tilsyneladende ikke i stand til at forbinde til Apples servere for at gennemføre aktiveringen.

Ejere af en iPhone 5S og iPad Air havde andre problemer. De kunne ikke gennemføre opdateringen med mindre, at brugeren kunne huske det helt originale Apple ID og password, der blev brugt, dengang telefonen blev sat op første gang efter købet. Det kan i sig selv være et stort problem, hvis enheden har skiftet ejer undervejs.

Nu er der genudsendt en særlig fejlrettet iOS 9.3 til iPad 2. Efter installationen af denne skulle iPad 2 igen fungere korrekt. Denne opdatering skal installeres via iTunes på en computer, og kan således ikke hentes over-the-air (OTA).

- De store nyheder i iOS 9.3

Hvis man er ramt af iOS 9.3 aktiveringsproblemer på iPhone 5S eller iPad Air skal man konsultere en særlig website Apple har lavet til formålet. Problemet er, at Apples support-site ikke hjælper ret meget, hvis man har overtaget en iPhone 5S, f.eks. købt brugt, og den oprindelige ejer ikke står til at finde.

Skal du opdatere til iOS 9.3, hvis du har en iPad 2, iPad Air eller iPhone 5S? Jeg vil opfordre til at vente lidt, da Apple angiveligt arbejder på en fejlrettet iOS 9.3. Indtil denne er klar, er det lidt på eget ansvar, man forsøger.

- Apple løser 1970-fejl på iPhone og iPad             

WEB-TV: Derfor sparer du ikke strøm når du lukker apps

Mere til historien

Hvis du køber et brugt Apple produkt skal du huske og tjekke om aktiveringslåsen er aktiveret. Læs vores artikel med 5 råd til, hvad du skal tjekke før du køber en brugt iPhone eller iPad. Her finder du også vejledning til, hvordan du tjekker aktiveringslåsen.

Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Hurtigere levering af iPhone 14 Pro

Det er blevet hurtigere at få en iPhone 14 Pro i hånden.

(mere…)
Indien skal stå for halvdelen af iPhone-produktionen i 2027

Apple arbejder på at flytte en større del af iPhone-produktionen til Indien, hurtigere end tidligere antaget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram