Nye tablets og hybridcomputere fra Lenovo

0

MWC: Lenovo er klar med nye tablets og hybridcomputere til både arbejde og fritid.

På Mobile World Congress 2016 i Barcelona har Lenovo præsenteret en række nye bærbare computere og tablets til både arbejde, familiebrug samt underholdning. Ifølge pressemeddelelsen fra Lenovo er fællesnævneren for de nye enheder, at de er lettere, har flere forbindelsesmuligheder og længere batteritid end deres respektive forgængere.

Lenovo YOGA 710 (Foto: Lenovo)
Lenovo YOGA 710 (Foto: Lenovo)

De nye modeller inkluderer:

YOGA 710 11” – hybridcomputer med Windows 10 henvendt til folk på farten. Den har 8 timers batteritid, Core m5-processor, FHD-display og Dolby Atmos-lydteknologi. Den forventede udsalgspris lander på 4.999 kroner

YOGA 710 14” – hybridcomputer med Windows 10, 8 timers batteritid, 6. generation Intel Core™ i7-processor, FHD-display og en vægt på 1,04 kilo. Derudover har den et integreret antenne-hængsel, som sikrer en op til 20 procent bedre Wi-Fi-forbindelse. Forventet udsalgspris er 6.999 kroner.

Lenovo YOGA 510 (Foto: Lenovo)
Lenovo YOGA 510 (Foto: Lenovo)

YOGA 510 – hybridcomputer i 14” og 15” med 6. generation Intel Core™ i7-processor, 50 % længere batteritid end forgængeren og en vægt på hhv. 1,75 og 2,08 kilo. 14″ modellen forventes af blive solgt til 4.999 kroner mens 15″ modellen forventes at lande på 5999 kroner.

TAB3 8 Tablet (Foto Lenovo)
TAB3 8 Tablet (Foto Lenovo)

ideapad MIIX 310 – 2-i-1-tablet på 580 gram med medfølgende keyboard, 10 timers batteritid og valgfrit FHD-display og 4G LTE. Forventet salgspris bliver 1.999 kroner.

TAB3 til erhvervskunderne – bare ikke i Danmark

Derudover har Lenovo præsenteret serien af TAB3 enheder på 7, 8 og 10″. Disse enheder er der dog ingen planer om at lancere på det danske marked.

TAB 3 10 Business – erhvervstablet med Android 6.0, 12 timers batteritid, 1.3 GHz Quad-core-processor og Full-HD IPS-display med Gorilla Glass 3.

TAB 3 7 & 8 – familievenlige tablets til underholdning i 7” og 8” med Dolby Atmos-lydteknologi, 1.0GHz Quad-Core-processor, hhv. SD og HD IPS-display og multibruger-funktioner.

Lenovo nu også som teleselskab

På MWC 2016 lancerede lancerer også et nyt virtuelt teleselskab efter MVNO princippet. Lenovo vil på udvalgte smartphones, laptops og tablet tilbyde en  roaming tjeneste, der giver adgang til lokale priser i 50 forskellige lande. Pressemeddelelsen nævner specifikt EMEA området (Europa, Afrika og Mellemøsten) samt Kina, som områder, hvor den nye MVNO vil kunne tilbyde attraktive priser.

Mere til historien

Lenovo hed oprindeligt Legend, da virksomheden startede i 1984 i Beijing, Kina.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer