New York erstatter mønttelefonerne med gratis WiFi

1

KORT NYT: Her er fremtidens mønttelefoner. New York bygger nu gratis moderne hotspots med lynhurtigt Wi-Fi.

LinkNYC bringer 1000 Mbit/s wi-Fi til borgerne i New York (Foto: CityBridge)
LinkNYC bringer 1000 Mbit/s wi-Fi til borgerne i New York (Foto: CityBridge)

New York vil nu erstatte 7.500 af deres gamle mønttelefoner med gratis WiFi hotspots. Det skriver The Wall Street Journal. Inden juli forventer New York, at de første 500 hotspots er installeret. De resterede 7.000 følger over tid.

De nye hotspots vil blive placeret på et stort, næsten tre meter højt, elektronisk skilt som også vil indeholde en Android-tablet, så byens brugere kan surfe på nettet og foretage gratis telefonopkald over WiFi.

I årevis har New York forsøgt at finde ud af, hvad byen skal gøre med deres mange telefoner, der er blevet overflødige i takt med mobiltelefonen har gjort sit indtog. Derfor har man iværksat LinkNYC i samarbejde med CityBridge

The Wall Street Journal skriver, at der vil blive leveret bredbåndshastigheder på 1.000 Mbit/s, samt brugerne ikke er påtvunget at se en reklame før de kan gå online.

Mere til historien

Det er ikke kun New York, som har forsøgt med gratis WiFi til offentligheden. Det har flere andre storbyer også forsøgt. Det har dog aldrig været en kæmpe succes, da hastigheden har været for langsom eller brugeren har været tvunget til at se en reklame før tilslutningen til netværket.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer