LG G5 lanceres muligvis i februar

1

LG har haft begrænset succes med deres topmodeller lige siden Optimus G. Ifølge kilder vil vi se en tidlig LG-lancering i år af LG G5.

Vi nærmer os gode tider i techindustrien, der har budt på CES i Vegas allerede, mens den famøse mobilmesse Mobile World Congress i Barcelona, kun er få uger væk.

Ikke mange smartphones blev lanceret på CES messen, hvilket ikke er helt atypisk, men traditionen tro kommer vi nok til at se flere større smartphoneproducenter, med deres nyeste skud på stammen, heriblandt LG.

Ifølge en invitation fra LG sendt til blandt andet PhoneArena, er der med garanti, en “større” smartphone klar til mobilmessen i februar.

Skærmbillede fra Cnet Korea
Skærmbillede fra Cnet Korea

Ny LG i kongerækken

Alt tyder på, at det er efterfølgeren til G4, nemlig G5, som kommer til at se dagens lys den 21. Februar ved MWC i Barcelona, kun en måneds tid væk, og lige netop G5 ser ud til at blive en spændende nyhed.

Hvis man skal tro på et konceptdesign, bragt af det Koreanske CNET, vil enheden få et modul design, som har været meget omtalt de seneste par år.

Dog ser det ikke ud til at være helt science-fiction, da det drejer som et stykke i bunden, som kan aftages for at kunne tage batteriet ud. Dette skulle angiveligt være grundet metal som primære materiale i den kommende LG topmodel.

Mere til historien

En “større” enhed fra LG kunne også vise sig at være LG G Flex 3, hvilket heller ikke ville være at kimse af.

 

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer