TomTom klar med fotofælde applikation

0

TomTom er klar med en ny Android-applikation, der holder styr på din gennemsnitshastighed og advarer mod både fartfælder og fotovogne.

Screenshots fra TomTom Speed Camaras-applikationen til Android
Screenshots fra TomTom Speed Camaras-applikationen til Android

Navigationsfirmaet TomTom er klar med en ny Speed Cameras-applikation til Android platformen.

Applikationen giver præcise advarsler mod både fartfælder og fotovogne i realtid, derudover tjekker den også din gennemsnitshastighed og hjælper dig med at holde dig under fartgrænsen.

– ”Med TomTom Speed Cameras-appen vil vi gerne byde flere bilister velkommen i TomTom-fællesskabet. Allerede i dag samarbejder 4,6 millioner bilister om at rapportere og bekræfte fotofældernes placering i realtid – og nu kan alle med en Android-telefon også være med til at gøre det at køre bil til en mere afslappet oplevelse. Vi har fokuseret på at reducere bilistens stress ved at designe en ren og simpel app, der minimerer falske alarmer fra irrelevante kameraer,” siger Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager for TomTom i Danmark.

Du modtager kun advarsler for de veje, som du kører på, hvilket betyder disse meddelelser også holdes nede på et minimum.

Speed Camaras-applikationen advarer både mod de fastmonterede og mobile fotofælder, samt holder øje med både den tilladte hastighed.

De mobile fotovognes fotovogne bliver indrapporteret af brugere og verificeret af brugerne selv, hvilket du også kan bidrage med, hvis du er bruger.

Applikationen er tilgængelig i 15 lande rundt i verden og kan fra i dag downloades gratis i Google Play Store.

Mere til historien

Tidligere på måneden meldte Google ud, at de var klar med en ny version af Maps, hvor det er muligt at navigere uden internetforbindelse, hvilket tidligere har været påkrævet i Maps.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer