TomTom klar med fotofælde applikation

TomTom er klar med en ny Android-applikation, der holder styr på din gennemsnitshastighed og advarer mod både fartfælder og fotovogne.

Screenshots fra TomTom Speed Camaras-applikationen til Android

Screenshots fra TomTom Speed Camaras-applikationen til Android

Navigationsfirmaet TomTom er klar med en ny Speed Cameras-applikation til Android platformen.

Applikationen giver præcise advarsler mod både fartfælder og fotovogne i realtid, derudover tjekker den også din gennemsnitshastighed og hjælper dig med at holde dig under fartgrænsen.

– ”Med TomTom Speed Cameras-appen vil vi gerne byde flere bilister velkommen i TomTom-fællesskabet. Allerede i dag samarbejder 4,6 millioner bilister om at rapportere og bekræfte fotofældernes placering i realtid – og nu kan alle med en Android-telefon også være med til at gøre det at køre bil til en mere afslappet oplevelse. Vi har fokuseret på at reducere bilistens stress ved at designe en ren og simpel app, der minimerer falske alarmer fra irrelevante kameraer,” siger Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager for TomTom i Danmark.

Du modtager kun advarsler for de veje, som du kører på, hvilket betyder disse meddelelser også holdes nede på et minimum.

Speed Camaras-applikationen advarer både mod de fastmonterede og mobile fotofælder, samt holder øje med både den tilladte hastighed.

De mobile fotovognes fotovogne bliver indrapporteret af brugere og verificeret af brugerne selv, hvilket du også kan bidrage med, hvis du er bruger.

Applikationen er tilgængelig i 15 lande rundt i verden og kan fra i dag downloades gratis i Google Play Store.

Mere til historien

Tidligere på måneden meldte Google ud, at de var klar med en ny version af Maps, hvor det er muligt at navigere uden internetforbindelse, hvilket tidligere har været påkrævet i Maps.

Har din GPS-navigation opført sig underligt?

Omfattende jamming af GPS-signaler på dansk grund. Har du været ramt?

(mere…)
Sådan downloader du kort i Apple Maps til offline-brug

TIP: Det er nu muligt at downloade kort i Apple Maps til brug offline. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Apple Kort giver mystiske resultater

Vær ekstra opmærksom når du kører med navigation. En fejl i Apple Kort drysser stednavne i Danmark med løs hånd. 

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Mobilanalyse: Vi bliver hjemme

Et Danmarkskort over danskernes bevægelser væk fra hjemmet bekræfter, at mange følger myndighedernes anbefalinger. Se kortet her.

(mere…)
Huawei har lavet aftale med TomTom

Google Maps på Huawei-telefoner er et no-go, da det er en del af Googles tjenester. Huawei er dog klar med spændende alternativ.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram