Sådan opretter du en Google-konto

0

TIP: En Android-telefon kræver en Google-konto. Vi guider dig igennem oprettelsen af Google-konto som også er en Gmail.

Gmail logo
Gmail

Du har netop fået din helt nye Android-telefon, men sidder og stirrer dig blindt på den, og ved ikke hvordan du lige kommer i gang.

Men vi vil nu forsøge, at guide dig igennem opsætningen, og hvordan du laver din egen Google-konto – og bare rolig, det er helt gratis at oprette sådan en. En Google-konto gør, at du kan få det fulde udbytte ud af din nye Android-smartphone. Du kan eksempelvis ikke hente apps ned på telefonen, uden at have en Google konto. Har du en Gmail så har du allerede en sådan konto.

En korrekt opsat Android smartphone, der har gået en Google konto sat op, gemmer desuden dine kontakter og kalenderaftaler, så de kan tilgås via Gmail.com på computeren. Får du på et tidpunkt en anden smartphone, kommer alle dine kontakter og kalenderoplysninger frem på den nye telefon, så snart du logger ind på kontoen.

Google konto – sådan gør du

Det første du skal gøre er, at indsætte dit SIM-kort – afhængig af din telefon, så kan dette have forskellige størrelser. Når SIM-kortet er indsat, skal du gennem den obligatoriske installation og telefonen guider dig derefter igennem de forskellige trin.

På et tidspunkt kommer du til ”Tilknyt Google-konto”.

Android er nemlig udviklet af Google og derfor giver en Google-konto i sagens natur det fulde udbytte af telefonen.

Har du allerede nu en Gmail-konto – ja, så har du, som tidligere nævnt, en Google-konto, der altså er klar til brug på din telefon. Har du ikke en Gmail, så kan du oprette en Google-konto direkte fra telefonen.

Når du bliver bedt om at tilføje din konto, så skal du bare vælge ”oprette en ny”. Hvorefter du guides igennem at skulle indtaste navn, vælge brugernavn og kodeord. Brugernavnet bliver efterfølgende også en Gmail-adresse, som du kan vælge at sende og modtage e-mails på.

Du får også mulighed for, at indtaste dine kreditkortinformationer. Dette bruges hvis du på et tidspunkt vil købe en applikation i Google Play Store på telefonen. Kreditkort er ikke påkrævet, for at kunne oprette kontoen.

Google konto – trin for trin

Mere til historien

Gmail er Googles mailkonti system, og Gmail står kort og godt for navnet Google Mail. Når du opretter en gratis Gmail-konto får du samtidig også noget gratis plads i “skyen” på Google Drive.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer