HURRA HURRA – MereMobil.dk er fyldt 2 år

BLOG: Vi ser tilbage på det seneste år for MereMobil.dk, der 1. december fyldte to år som selvstændigt medie.

logo_MereMobil_skyggeTirsdag den 1. december 2015 var det 24 måneder siden, at stikket til MereMobil.dk blev sat i, og der for alvor blev trykket på ”on”. Siden dengang har vi alle, som er tilknyttet websiten, gjort vores til at gøre hjemmesiden er blevet mere og mere udbredt og besøgstallet er heldigvis fortsat stigende.

Da MereMobil.dk startede 1. december 2013 var det med nul besøg, ingen penge i kassen, men udgifterne til kontorlokale, lønninger og andet var der stadig og skulle betales. Med 103 besøg på premieredagen kunne det næsten kun gå frem, hvilket det bestemt også gjorde ganske fornuftigt og efter 6-7 måneders tid i ”luften” havde vi i gennemsnit mere end 100.000 besøg om måneden.

Dette tal er heldigvis steget stille og roligt siden – og vi har nu i gennemsnit omkring det dobbelte antal besøg – nemlig 200.000 besøg om måneden og særligt i ”tech-tember” (september 2015) havde vi armene højt hævet over hovedet, dette blev nemlig vores rekordmåned indtil nu med mere end 280.000 besøg.

Dette skyldtes blandt andet Apples lancering af iPhone 6S og iPhone 6S Plus, og de lanceringer der var i forbindelse med IFA-messen, hvor blandt andet Sony og Huawei præsenterede nyt. Derudover sendte Samsung også deres nye topmodel Samsung Galaxy S6+ Edge på markedet.

Vil gerne være først, men…

Vi vil altid gerne være de første til at bringe interessante historier, men vi er desværre ikke altid ”mandpower m/k” nok til at dække alt. Vi gør dog hvad vi kan og glæder os også til, at bringe jer en masse interessante livedækninger, anmeldelser og meget andet det kommende år.

Tak til jer læsere

.

.

Om successen vil fortsætte kan ingen spå om, men vi vil gøre vores til, at vi fortsat kan bringe dig og alle andre en masse indhold omkring mobilbranchen.

Vi vil gerne sende en KÆMPE STOR tak til dig, som besøger MereMobil.dk, samt de der følger os på de sociale medier og modtager vores nyhedsbrev. Det havde på ingen måde været muligt, at nå de flotte besøgstal uden loyale læsere, der også en gang imellem anbefaler os til deres omgangskreds og deler vores artikler med andre techinteresserede.

Foruden vores læsere, vil vi også gerne sige tak til annoncører, samarbejdspartnere og medier/journalister, der har brugt indhold fra MereMobil.dk.

Mere til historien

Vi ser frem mod det kommende år, hvor der fortsat skal arbejdes på, at gøre det endnu bedre. Vi håber at vi i 2016 vil få mere tid til web-TV, produktion af flere podcasts og ikke mindst, forsætte med at skabe et medie, som du kan regne med.

Vi håber, at du også vil læse med i 2016.

Mange hilsner

Lene B. og John G. samt alle andre tilknyttede virksomheden.

e hvordan det så ud, da John G. inviterede indenfor første gang

8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på "så kort tid" gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

(mere…)
7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

(mere…)
MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram