Kappture hjælper dig med at huske i billeder

0

En ny dansk applikation hjælper dig med at huske interessante produkter, seværdigheder og meget andet i billeder – men uden de fylder på telefonen.

Kappture (Foto: Kappture)
Kappture (Foto: Kappture)

Den nye danske applikation, Kappture, hjælper dig med at huske interessante produkter, seværdigheder og meget andet i billeder, men uden de optager plads på mobiltelefonen. Derudover lader den dig også dele disse billeder med dine venner, samt giver jer mulighed for at chatte om dem.

Mange tager tit billeder af ting de skal huske eller ting de ønsker sig enten i en fysisk butik eller et screenshot fra en hjemmeside, men når du så skal finde billedet nogle uger senere i din kamerarulle, så er det ikke lige sådan at finde det. Foruden billedet måske også ikke er at finde igen, så optager det også plads på din mobil, samt du måske glemmer du faktisk har taget billedet.

Den nye Kappture applikation gemmer i stedet dine billeder, så du ikke optager pladsen på din telefon.

Og ambitionerne for Kappture er høje – tårnhøje – de ønsker 200 millioner brugere på verdensplan inden for fem år.

-”Efter gentagende gange at have taget billeder af ønskede ting uden hverken at kunne finde dem i kamerarullen eller huske, hvor det enkelte billede var taget, opstod ideen til KAPPTURE. Men det skulle ikke kun være en privat app, jeg ønskede en platform med et socialt univers, så brugerne kan inspirere hinanden,” udtaler Kasper Heibøll, CEO og founder af KAPPTURE, om idéen til udviklingen af Kappture.

Og forventningerne til Kappture er tårnhøje fra folkene bag applikationen.

-”Det er vores målsætning, at vi har 12 mio. brugere inden for 30 måneder og 200 mio. brugere inden for fem år. Begge mål kræver naturligvis, at sigtekornet rettes mod hele verden, hvilket vi allerede er godt i gang med”.

Du kan downloade Kappture gratis i Apples App Store og læse mere om applikationen på kappture.com.

Mere til historien

Applikationen kræver du har iOS 8 eller nyere på din iOS-enhed.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer