Kappture hjælper dig med at huske i billeder

En ny dansk applikation hjælper dig med at huske interessante produkter, seværdigheder og meget andet i billeder – men uden de fylder på telefonen.

Kappture (Foto: Kappture)

Kappture (Foto: Kappture)

Den nye danske applikation, Kappture, hjælper dig med at huske interessante produkter, seværdigheder og meget andet i billeder, men uden de optager plads på mobiltelefonen. Derudover lader den dig også dele disse billeder med dine venner, samt giver jer mulighed for at chatte om dem.

Mange tager tit billeder af ting de skal huske eller ting de ønsker sig enten i en fysisk butik eller et screenshot fra en hjemmeside, men når du så skal finde billedet nogle uger senere i din kamerarulle, så er det ikke lige sådan at finde det. Foruden billedet måske også ikke er at finde igen, så optager det også plads på din mobil, samt du måske glemmer du faktisk har taget billedet.

Den nye Kappture applikation gemmer i stedet dine billeder, så du ikke optager pladsen på din telefon.

Og ambitionerne for Kappture er høje – tårnhøje – de ønsker 200 millioner brugere på verdensplan inden for fem år.

-”Efter gentagende gange at have taget billeder af ønskede ting uden hverken at kunne finde dem i kamerarullen eller huske, hvor det enkelte billede var taget, opstod ideen til KAPPTURE. Men det skulle ikke kun være en privat app, jeg ønskede en platform med et socialt univers, så brugerne kan inspirere hinanden,” udtaler Kasper Heibøll, CEO og founder af KAPPTURE, om idéen til udviklingen af Kappture.

Og forventningerne til Kappture er tårnhøje fra folkene bag applikationen.

-”Det er vores målsætning, at vi har 12 mio. brugere inden for 30 måneder og 200 mio. brugere inden for fem år. Begge mål kræver naturligvis, at sigtekornet rettes mod hele verden, hvilket vi allerede er godt i gang med”.

Du kan downloade Kappture gratis i Apples App Store og læse mere om applikationen på kappture.com.

Mere til historien

Applikationen kræver du har iOS 8 eller nyere på din iOS-enhed.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram