Brug en app og få penge for at gå

0

En applikation, der er under udvikling, skal hjælpe brugerne med, at gå noget mere – og motivationen er penge.

Applikationen ”Bitwalking”, der er under udvikling, skal få brugerne af applikationen til at bevæge sig mere ved, at de kan ”tjene” penge på at gå.

For 10.000 skridt får man udbetalt 1 BW$ (Bitwalking dollars), hvilket svarer til 1 dollar eller omkring 7 danske kroner. Disse Bitwalking dollars er virtuelle penge, som det også kendes fra Bitcoins. Det skriver BBC.com.

Ligesom Bitcoin gør Bitwalking brug af blockchain-teknologi til at verificere transaktioner, og til en start kan de opsparede Bitwalking dollars bruges i en onlinebutik – eller simpelthen veksles 1:1 til amerikanske dollars. Det skriver Business.dk.

De penge brugeren optjener udbetales, som sagt i Bitwalking dollars, og kan efterfølgende benyttes til betaling i applikationens butik.

Pengene, som brugerne indsamler på deres gåture, kommer fra firmaer, der blandt andet ønsker at holde deres ansatte sunde.

Indtil videre er der skudt omkring 70 millioner kroner i projektet af investorer, og japanske Murata er i gang med at udvikle et armbånd, der tæller skridt og holder styr på de indsamlede Bitwalking-dollars.

Om vi i Danmark kommer til at kunne tjene penge på Bitwalking projektet på sigt er uvist.

Mere til historien

Folkene bag projektet arbejder på at få fitness-virksomheder og forsikringsselskaber til at koble sig på systemet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer