Bestil kaffen via ny applikation

En ny applikation lader dig slippe for køen på caféen, hvis du skal have en coffee to-go. Du bestiller og betaler via applikationen.

Happs! applikationen

Happs! applikationen

Der er efterhånden ikke det, som smartphonen ikke kan. Derfor siger mange også, hvis de får fremvist nye funktioner på en smartphone ”kan den også lave kaffe”? Og flere gange har vi været tæt på, at smartphonen kan lave kaffe og det er vi også med den nye danske applikation fra det århusianske selskab happs!

De har nemlig netop lanceret en ny applikation, der ikke kan lave kaffe, men den kan hjælpe dig med til at bestille og betale det.

Happs! har et samarbejde med en stribe caféer, hvor det er muligt for brugere af applikationen at bestille og betale for kaffen, samt give besked om at skænke kaffen op når du nærmer dig. Det betyder du kan hente en helt friskbrygget kop kaffe når det passer dig – uden du skal vente i køen.

– “Alt for meget af det kaffe, vi drikker, har stået det halve af formiddagen i en termokande. Kaffe kan være fantastisk, når den bliver lavet rigtigt og er frisk. Derfor vil vi gerne trække folk ud forbi caféerne for at hente kaffe, som kaffe skal smage,” fortæller Christoffer Buskov, der er direktør i happs!

Happs! har sat deres service i gang i Aarhus, men deres ambitioner er ikke kun inde for landets grænser.

– “Vi er de eneste – i hvert fald i Europa – der er lykkedes med at time udskænkningen, så kunden ikke skal vente, og kaffen ikke samtidig risikerer at blive kold. Enkelte udbydere i USA har forsøgt sig med noget lignende, men vi har tænkt os at udnytte vores forspring i Europa og give den fuld gas. Flere byer i Danmark ligger lige for, og inden for 12-18 måneder vil gerne være til stede på 3-4 markeder,” forklarer Christoffer Buskov.

I skrivende stund kan du bestille kaffe på 9 caféer i Aarhus via applikationen. Du kan downloade den nye app i Apples App Store – den er gratis at downloade.

En Android-applikation er også i tankerne, det er dog uvist på nuværende tidspunkt, hvornår den kommer på gaden.

Du kan læse mere på firmaets hjemmeside, samt se hvilke caféer, som Happs! samarbejder med.

Opdateret 27. juli 2020: Happs har ikke længere deres app i Apples App Store og ej heller den danske hjemmeside.

Mere til historien

Danmark er en af de mest kaffeglade nationer i verden. Faktisk er det kun i Finland, Norge og Island, der drikker mere kaffe end os, men der er stadig et stort potentiale i de sorte bønner.

Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram