Bestil kaffen via ny applikation

En ny applikation lader dig slippe for køen på caféen, hvis du skal have en coffee to-go. Du bestiller og betaler via applikationen.

Happs! applikationen

Happs! applikationen

Der er efterhånden ikke det, som smartphonen ikke kan. Derfor siger mange også, hvis de får fremvist nye funktioner på en smartphone ”kan den også lave kaffe”? Og flere gange har vi været tæt på, at smartphonen kan lave kaffe og det er vi også med den nye danske applikation fra det århusianske selskab happs!

De har nemlig netop lanceret en ny applikation, der ikke kan lave kaffe, men den kan hjælpe dig med til at bestille og betale det.

Happs! har et samarbejde med en stribe caféer, hvor det er muligt for brugere af applikationen at bestille og betale for kaffen, samt give besked om at skænke kaffen op når du nærmer dig. Det betyder du kan hente en helt friskbrygget kop kaffe når det passer dig – uden du skal vente i køen.

- “Alt for meget af det kaffe, vi drikker, har stået det halve af formiddagen i en termokande. Kaffe kan være fantastisk, når den bliver lavet rigtigt og er frisk. Derfor vil vi gerne trække folk ud forbi caféerne for at hente kaffe, som kaffe skal smage,” fortæller Christoffer Buskov, der er direktør i happs!

Happs! har sat deres service i gang i Aarhus, men deres ambitioner er ikke kun inde for landets grænser.

- “Vi er de eneste - i hvert fald i Europa - der er lykkedes med at time udskænkningen, så kunden ikke skal vente, og kaffen ikke samtidig risikerer at blive kold. Enkelte udbydere i USA har forsøgt sig med noget lignende, men vi har tænkt os at udnytte vores forspring i Europa og give den fuld gas. Flere byer i Danmark ligger lige for, og inden for 12-18 måneder vil gerne være til stede på 3-4 markeder,” forklarer Christoffer Buskov.

I skrivende stund kan du bestille kaffe på 9 caféer i Aarhus via applikationen. Du kan downloade den nye app i Apples App Store – den er gratis at downloade.

En Android-applikation er også i tankerne, det er dog uvist på nuværende tidspunkt, hvornår den kommer på gaden.

Du kan læse mere på firmaets hjemmeside, samt se hvilke caféer, som Happs! samarbejder med.

Opdateret 27. juli 2020: Happs har ikke længere deres app i Apples App Store og ej heller den danske hjemmeside.

Mere til historien

Danmark er en af de mest kaffeglade nationer i verden. Faktisk er det kun i Finland, Norge og Island, der drikker mere kaffe end os, men der er stadig et stort potentiale i de sorte bønner.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram