Bestil kaffen via ny applikation

1

En ny applikation lader dig slippe for køen på caféen, hvis du skal have en coffee to-go. Du bestiller og betaler via applikationen.

Happs! applikationen
Happs! applikationen

Der er efterhånden ikke det, som smartphonen ikke kan. Derfor siger mange også, hvis de får fremvist nye funktioner på en smartphone ”kan den også lave kaffe”? Og flere gange har vi været tæt på, at smartphonen kan lave kaffe og det er vi også med den nye danske applikation fra det århusianske selskab happs!

De har nemlig netop lanceret en ny applikation, der ikke kan lave kaffe, men den kan hjælpe dig med til at bestille og betale det.

Happs! har et samarbejde med en stribe caféer, hvor det er muligt for brugere af applikationen at bestille og betale for kaffen, samt give besked om at skænke kaffen op når du nærmer dig. Det betyder du kan hente en helt friskbrygget kop kaffe når det passer dig – uden du skal vente i køen.

– “Alt for meget af det kaffe, vi drikker, har stået det halve af formiddagen i en termokande. Kaffe kan være fantastisk, når den bliver lavet rigtigt og er frisk. Derfor vil vi gerne trække folk ud forbi caféerne for at hente kaffe, som kaffe skal smage,” fortæller Christoffer Buskov, der er direktør i happs!

Happs! har sat deres service i gang i Aarhus, men deres ambitioner er ikke kun inde for landets grænser.

– “Vi er de eneste – i hvert fald i Europa – der er lykkedes med at time udskænkningen, så kunden ikke skal vente, og kaffen ikke samtidig risikerer at blive kold. Enkelte udbydere i USA har forsøgt sig med noget lignende, men vi har tænkt os at udnytte vores forspring i Europa og give den fuld gas. Flere byer i Danmark ligger lige for, og inden for 12-18 måneder vil gerne være til stede på 3-4 markeder,” forklarer Christoffer Buskov.

I skrivende stund kan du bestille kaffe på 9 caféer i Aarhus via applikationen. Du kan downloade den nye app i Apples App Store – den er gratis at downloade.

En Android-applikation er også i tankerne, det er dog uvist på nuværende tidspunkt, hvornår den kommer på gaden.

Du kan læse mere på firmaets hjemmeside, samt se hvilke caféer, som Happs! samarbejder med.

Opdateret 27. juli 2020: Happs har ikke længere deres app i Apples App Store og ej heller den danske hjemmeside.

Mere til historien

Danmark er en af de mest kaffeglade nationer i verden. Faktisk er det kun i Finland, Norge og Island, der drikker mere kaffe end os, men der er stadig et stort potentiale i de sorte bønner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer