Walkaventure – gør gåturen langt sjovere

0

APP TIP: Elsker du at holde styr på om når de 10.000 skridt om dagen, som Sundhedsstyrelsen anbefaler? Så kan du gøre det på en sjov måde med Walkaventure.

Screenshots fra Walkaventure applikationen
Screenshots fra Walkaventure applikationen

Vi rådes alle til af Sundhedsstyrelsen, at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Derfor bruger flere og flere enten skridttællere, fitnessarmbånd eller smartwatches, da de så kan holde øje med hvor mange skridt de tager hver eneste dag.

Den danske applikation Walkaventure giver dig det samme, altså en skridttæller, men også noget ekstra – nemlig lidt underholdningsværdi. Med sjove og motiverende statistikker og sammenligninger.

Applikationen tæller dine skridt og sammenligner dem efterfølgende med forskellige historiske og geografiske afstande.

Den korteste distance i Walkaventure er 0,009 kilometer, hvilket er hvad der svarer til verdensrekorden i længdespring (8,95 meter). Denne verdensrekord blev i øvrigt sat tilbage i 1991 af amerikaneren Mike Powell.

Der er i alt mere end 50 forskellige distancer, som dine gåture eller dagligdag kan sammenlignes med.

Har du gået 13,6 kilometer svarer det blandt andet til at gå en runde på Le Mans-banen. Af andre distancer kan du også gå til rumstationen ISS, det kræver dog du går 435 kilometer. Tilbagelægger du en distance, som svarer til samtlige danske kyststrækninger – ja så skal du gå 7.314 kilometer. Ja, du kan også se hvor langt du har gået på den kinesiske mur.

Når du har nået et mål får du en stjerne, så du på den måde hele tiden kan holde øje med hvor mange skridt du tager om dagen siden du startede med at bruge applikationen.

Du kan downloade Walkaventure gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Walkaventure applikationen virker på iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus og iPhone 6S Plus.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer