Vimobil – støtter en god sag

0

Et nyt mobilselskab var set dagens lys i Danmark. Vimobil lader en del af abonnementet gå til velgørende organisationer eller foreninger. 

VImobil
Vimobil

Vimobil er et nyt mobilselskab på det danske marked, som har et forretningskoncept hvor kunderne kan støtte en velgørende organisation eller lokal forening efter kundens eget valg – uden det koster ekstra foruden mobilabonnementet.

Vimobil lader abonnenten vælge en velgørende organisation eller lokal forening, som de ønsker at støtte. Derefter får de mellem 8 og 12 procent af abonnementsprisen hver måned.

Ideen til Vimobil er opstået, da nogle velgørende organisationer har ønsket nye fundraising-kanaler, som gør det nemt for danskerne at støtte en god sag.

– “Vimobil gør det meget nemt at tage beslutningen om at støtte en god sag. Alle har jo brug et mobilabonnement, og når de så kan støtte deres foretrukne sag samtidig uden at betale ekstra, er der i virkeligheden ikke så meget at overveje, vel?,” lyder det fra direktør for Vimobil Simon Agger.

Og Simon Agger er heller ikke i tvivl om, at timingen for det nye mobilselskab er helt perfekt. I en tid hvor vi blandt andet støtter flygtninge, røde kors og kræftens bekæmpelse i stor stil.

Hilser Vimobil velkommen

Danske Hospitalsklovne er nogle af dem, som hilser det nye initiativ velkommen.

– “Bidrag og donationer udgør grundlaget for, at Danske Hospitalsklovne kan eksistere og sprede glæde blandt hospitalsindlagte børn i Danmark. Derfor hilser vi et initiativ som Vimobil velkommen. Det gør det enkelt, gennemskueligt og ikke mindst omkostningsfrit for privatpersoner at støtte vores arbejde. På nuværende tidspunkt når vi ud til omkring halvdelen af alle indlagte børn, men med flere donationer – blandt andet gennem Vimobil – kan vi forhåbentlig hjælpe og støtte endnu flere indlagte børn rundt om i landet,” siger Kenneth Øhrberg, direktør for Danske Hospitalsklovne, der blandt andet får deres midler fra omkring 6.000 private bidragsydere.

Hvordan får de råd til støtte?

Det kan for de fleste virke underligt, at Vimobil vil støtte velgørende formål for kunderne fremfor at få pengene i egen kasse. Mange vil måske også tænke om Vimobil så er dyrere end konkurrenterne.

Og ikke markant i hvert fald. Du kan eksempelvis få 12 timer tale, 12 timers data og fri SMS/MMS, samt 4G for 99 kroner om måneden.

Vimobil fortæller selv, at de har valgt de dyre tv-kampagner fra og i stedet satser på engagement og velvillighed.

Mere til historien

Vimobil benytter TDC’s mobilnetværk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer