Pepsi smartphones på vej i Kina

2

I Kina kræver det ikke kendskab til mobilbranchen for at producere smartphones. Nu er Pepsi på vej med deres første smartphone.

Læk af specifikationer for Pepsi smartphone
Læk af specifikationer for Pepsi smartphone

Colaproducenten-Pepsi vil i fællesskab med en partner i næste uge lancere deres nye smartphone P1 på det kinesiske marked. Den kommer med Android 5.1 Lollipop og vil have en pris på hvad der svarer til cirka 1.350 danske kroner. Det skriver Computerworld.dk.

Specifikationerne på telefonen er ikke i high-end klassen, men skulle eftersigende være godkendt.

Ifølge hjemmesiden Mobipicker.com så kommer P1 med en 5,5 tommer skærm 1080p, 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, 1.7 GHz MT6592 SoC-processor, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og et batteri på 3.000 mAh.

Det skal lige siges, at det i Kina er mere almindeligt, at forskellige brands, ukendte firmaer og andre sender smartphones på markedet, mens det i Danmark er svært, at lancere en smartphone, hvis man ikke i forvejen er et kendt brand.

Der er dog ikke tale om, at Pepsi skal til at være mobilproducent, da det blot en branding-kampagne. Det er heller ikke Pepsi, der er producent af den nye smartphone – den er kun branded med deres navn.

– “P1 bliver kun tilgængelig i Kina, og dette reklame-fremstød sker på samme måde, som andre globalt markedsførte produkter, som inkluderer beklædning og accessories,” lyder det fra Pepsis talskvinde til Reuters.

Du skal derfor ikke forvente, at den nye Pepsi smartphone også bliver tilgængelig på det danske marked.

Mere til historien

Det danske marked er ret konservativt og det kræver derfor, at man for alvor kan bevise noget, hvis man vil i sortiment hos de store teleselskaber. Senest har Huawei kæmpet sig igennem teleselskabernes øje, mens HTC derimod har mistet terræn.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer