Læs nyheder fra MereMobil.dk i ny nyheds-app

APP TIP: Nyhedsapplikationen ”News” samler alle dine favoritnyheder, og du kan finde nyhederne fra MereMobil.dk i applikationen.

Nyheder vist i News applikationen

Nyheder vist i News applikationen

Savner du at alle dine nyheder (også danske) er samlet ét sted? En dansk applikation giver dig nu muligheden.

Nyhedsapplikationen News, som er udviklet af det danske firma Applimate, samler dine favoritnyheder i en og samme applikation. Så du behøver ikke kigge flere steder for at finde nyhederne fra New York Times, Ekstra Bladet og MereMobil.dk - de er nu alle tilgængelige i News applikationen.

Og News findes til både Android og iOS.

 - TV 2 Nyhedscenter er klar til Apple Watch

Når du har downloadet applikationen, så vælger du blot fra hvilket land og medie du ønsker nyheder fra, og derefter kan du fremover læse alle dine nyheder i denne applikation.

Du ser nyhederne i ”headlines” fra de forskellige medier. Derefter klikker du på overskriften for at læse artiklen, der åbner som den originale site. News "stjæler" altså ikke indholdet og præsenterer det i eget layout.

Kort sagt samler den blot diverse medier ét sted, så du slipper for at have en masse bogmærker, applikationer eller lignende på din telefon.

Applikationen gør det muligt for dig, at læse nyhederne fra dine yndlingsmedier – nemt og bekvemt.

 - Unge læser nyheder som aldrig før

MereMobil.dk er heldigvis et af de udvalgte medier i News-applikationen, så du behøver ikke gå glip af vores nyheder ved at bruge denne nyhedsapplikation. Vi har nemlig ikke en egen applikation, da vi ikke har økonomi eller resurser til udvikling og vedligeholdelse.

Download News gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Applimate oplyser, at du altid kan kontakte dem, hvis du ikke kan finde dit yndlingsmedie. I så fald vil de forsøge at integrere det i applikationen til en fremtidig opdatering.

Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram