Læs nyheder fra MereMobil.dk i ny nyheds-app

5

APP TIP: Nyhedsapplikationen ”News” samler alle dine favoritnyheder, og du kan finde nyhederne fra MereMobil.dk i applikationen.

Nyheder vist i News applikationen
Nyheder vist i News applikationen

Savner du at alle dine nyheder (også danske) er samlet ét sted? En dansk applikation giver dig nu muligheden.

Nyhedsapplikationen News, som er udviklet af det danske firma Applimate, samler dine favoritnyheder i en og samme applikation. Så du behøver ikke kigge flere steder for at finde nyhederne fra New York Times, Ekstra Bladet og MereMobil.dk – de er nu alle tilgængelige i News applikationen.

Og News findes til både Android og iOS.

 – TV 2 Nyhedscenter er klar til Apple Watch

Når du har downloadet applikationen, så vælger du blot fra hvilket land og medie du ønsker nyheder fra, og derefter kan du fremover læse alle dine nyheder i denne applikation.

Du ser nyhederne i ”headlines” fra de forskellige medier. Derefter klikker du på overskriften for at læse artiklen, der åbner som den originale site. News “stjæler” altså ikke indholdet og præsenterer det i eget layout.

Kort sagt samler den blot diverse medier ét sted, så du slipper for at have en masse bogmærker, applikationer eller lignende på din telefon.

Applikationen gør det muligt for dig, at læse nyhederne fra dine yndlingsmedier – nemt og bekvemt.

 – Unge læser nyheder som aldrig før

MereMobil.dk er heldigvis et af de udvalgte medier i News-applikationen, så du behøver ikke gå glip af vores nyheder ved at bruge denne nyhedsapplikation. Vi har nemlig ikke en egen applikation, da vi ikke har økonomi eller resurser til udvikling og vedligeholdelse.

Download News gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Applimate oplyser, at du altid kan kontakte dem, hvis du ikke kan finde dit yndlingsmedie. I så fald vil de forsøge at integrere det i applikationen til en fremtidig opdatering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer