Læs nyheder fra MereMobil.dk i ny nyheds-app

APP TIP: Nyhedsapplikationen ”News” samler alle dine favoritnyheder, og du kan finde nyhederne fra MereMobil.dk i applikationen.

Nyheder vist i News applikationen

Nyheder vist i News applikationen

Savner du at alle dine nyheder (også danske) er samlet ét sted? En dansk applikation giver dig nu muligheden.

Nyhedsapplikationen News, som er udviklet af det danske firma Applimate, samler dine favoritnyheder i en og samme applikation. Så du behøver ikke kigge flere steder for at finde nyhederne fra New York Times, Ekstra Bladet og MereMobil.dk – de er nu alle tilgængelige i News applikationen.

Og News findes til både Android og iOS.

 – TV 2 Nyhedscenter er klar til Apple Watch

Når du har downloadet applikationen, så vælger du blot fra hvilket land og medie du ønsker nyheder fra, og derefter kan du fremover læse alle dine nyheder i denne applikation.

Du ser nyhederne i ”headlines” fra de forskellige medier. Derefter klikker du på overskriften for at læse artiklen, der åbner som den originale site. News “stjæler” altså ikke indholdet og præsenterer det i eget layout.

Kort sagt samler den blot diverse medier ét sted, så du slipper for at have en masse bogmærker, applikationer eller lignende på din telefon.

Applikationen gør det muligt for dig, at læse nyhederne fra dine yndlingsmedier – nemt og bekvemt.

 – Unge læser nyheder som aldrig før

MereMobil.dk er heldigvis et af de udvalgte medier i News-applikationen, så du behøver ikke gå glip af vores nyheder ved at bruge denne nyhedsapplikation. Vi har nemlig ikke en egen applikation, da vi ikke har økonomi eller resurser til udvikling og vedligeholdelse.

Download News gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Applimate oplyser, at du altid kan kontakte dem, hvis du ikke kan finde dit yndlingsmedie. I så fald vil de forsøge at integrere det i applikationen til en fremtidig opdatering.

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram