HTC: Ikke realistisk med månedlige sikkerheds-opdateringer

0

Flere Android-producenter har lovet månedlige sikkerhedsopdateringer til deres enheder, men HTC-chef mener ikke det er realistisk.

HTC
HTC

Kritiske huller i softwaren, som eksempelvis Stagefright i Android tidligere i år, har fået en række af Android-producenterne til at love en månedlig sikkerhedsopdatering.

 – PODCAST: Billige smartphones er usikre

Det er producenter som Google, LG, Motorola og Samsung, der i kølvandet på Stagefright lovede dette. Det skriver Computerworld.dk.

Men Android-producenten HTC vælger altså, at melde ud det ikke er realistisk med denne type månedlige opdateringer, selvom de netop pt. er hårdt presset på smartphone-markedet.

Det er HTC-chefen, Jason Mackenzie, der på Twitter har skrevet, i en dialog med en HTC-kunde, at det ikke er realistisk med månedlige sikkerhedsopdateringer. Grunden til det ikke er realistisk er, at HTC (og de andre producenter) også er afhængige af de enkelte teleoperatører godkender disse opdateringer.

Af den grund har HTC også valgt, at lade være med at tilslutte sig denne nye sikkerhedspraksis, som flere af de øvrige producenter altså vil forsøge at satse på.

Mere til historien

Android er tit blevet kritiseret for, at være en usikker platform fordi det blandt andet er svært at udrulle opdateringer. Det er nemlig op til de enkelte operatører, at udrulle disse – og derfor kan det være en langsommelig proces.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer