Nu holder din OnePlus invitation meget længere

0

Vi ved alle, at det kan være en kamp at få fat på en OnePlus Two disse dage, men nu giver OnePlus trods alt en lille fordel.

Teaser billede fra OnePlus
Teaser billede fra OnePlus

OnePlus Two skal som bekendt købes via en invitation, som til tider kan være lidt besværlige at få fat i. De har dog haft tider, hvor telefonen har kunne købes uden invitation, i et meget lille tidsvindue, ligesom tilfældet var det for en to ugers tid siden.

Det forbliver sådan, at man skal have en invitation for nu, men i det mindste giver OnePlus den lille fordel, at din invitation nu varer tre hele dage – altså 72 timer, i stedet for 24 timer, som tilfældet før har været.

 – Sammenligning: OnePlus One vs. OnePlus 2

Det er selvfølgelig ikke andet end et lille plaster på såret, og det er svært at sige hvorfor de ikke lader invitationerne holde en del længere, men det er dog stadig en fordel, og det er måske den forskel der gør, at du ikke skal ud og låne andet steds, for at få fat i en OnePlus Two.

 – TEST: OnePlus 2 – en konge i mellemklassen er født

Nyheden blev bragt af OnePlus på deres Facebook side, med løftet om at de vil blive ved med at være i forbedring, og at vi aldrig skal nøjes – som altid.

Mere til historien

OnePlus X ser måske dagens lys nu på torsdag d. 29. Oktober, hvis tidligere rygter vises at være sande.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer