Facebook: Din profil får nye muligheder på mobilen

Du kan inden længe bytte dit profilbillede ud med en video. Facebook har startet udrulningen af de nye funktioner.

Profil på Facebook

Profil på Facebook

Udrulningen af en række nye funktioner, som giver dig mulighed for at skræddersy din Facebook-profil i større grad end tidligere er nu i gang.

Og den mest interessante funktion er måske den, som lader dig få et animeret profilbillede i stedet for et statisk billede. Det oplyser Facebook på deres newsroom.

Du kan selv vælge hvor længe, at du ønsker billedet skal være aktivt. Ligesom du også kan vælge at have et billede fra en ferie på, indtil du rejser hjem igen – eller et specielt billede på til din fødselsdag eller andet.

Derudover bliver det også muligt, at skræddersy hvad du vil vise i toppen af din profilside og så ruller Facebook et nyt biografi-felt for profilen.

Facebook lover også, at profilsiden vil fungere bedre på mobilskærme, og de vil indføre et nyt design tilpasset de mindre skærme. Det skriver Tek.no.

De nye funktioner udrulles i disse dage til amerikanske Facebook-brugere, mens resten af verdens brugere er nødt til at vente lidt længere.

Det er endnu uvist hvornår funktionerne kommer til Danmark.

Mere til historien

Facebook har de sidste uger haft tre nedbrud af tjenesten, hvilket ifølge dem selv skyldes et konfigurationsproblem.

Tags:

Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.