Sponsoreret undervisning er succes for teleselskab

De fleste har nok lagt mærke til ”Tal ordentligt”-kampagnen. Flere skoler har også brugt den i undervisningen for at få fokus på god kommunikation.

Call Me logo

Call Me logo

De fleste danskere har formentlig set eller hørt Call Me-kampagnen ”Tal ordentligt”, der også har hittet enormt hos de danske folkeskoleelever. Her tager  Call Me’s eventkoordinator ud og underviser på skoler, som i forbindelse med undervisningen skal lave små film om at tale ordentligt.

Call Me er også tilfredse med den effekt hele kampagnen har haft, der også afspejler sig i deres image.

– ”Det har været en rejse, som har været meget utroligt meningsfuld for os i Call Me. Og så er det også noget, der afspejler sig i vores image,” siger Hanne Lindblad, direktør for Call Me.

Det er dog ikke alle der er lige begejstrede for den sponsorerede undervisning Call Me tilbyder på landet skoler. Det skriver DR.dk.

Næstformanden i forældreforeningen Skole & Forældre, Finn Juel Larsen, mener, at den enkelte skolebestyrelse skal være mere kritisk overfor sådanne tilbud, da man ikke ved hvilken bagtanke, som ligger bag.

Amagerskolen er en af de skoler, der har benyttet sig af Call Me’s tilbud og her er formanden for skolebestyrelsen ikke i tvivl.

– ”Det er budskabet, vi går efter: Tal ordentligt til hinanden. Det ligger fint i forlængelse af en kampagne, som kommunen netop har kørt om, at medarbejderne skal tale ordentligt til hinanden,” påpeger Jørgen Legaard Bjerre, der er formand for bestyrelsen på Amagerskolen.

Mere til historien

Call Me har lavet workshoppen fordi der har været efterspørgsel fra skolerne og børnene kan vinde 10.000 kroner for at producere den bedste ”tal ordentligt”-video – og den video, som bliver den mest sete på YouTube blandt de offentliggjorte videoer, er der en ekstra præmie til.

Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Call Me klar med nyt reklameunivers

Call Me er klar med en ny reklamekampagne, der skal forsøge at styrke deres position på lavprismarkedet.

(mere…)
Ulovligt telefonsalg stoppede ikke trods bøder

Telia, Call Me og det 3-ejede Oister har to gange inden for et år fået gigantbøder for ulovligt telefonsalg.

(mere…)
Telia og Telenor giver også gratis telefoni og SMS

Alle danske teleselskaber er klar med tiltag, der giver danskere i udlandet gratis telefoni og SMS under coronakrisen.

(mere…)
Call Me klar med deres bud på EU-datapakker

Call Me er klar med nye abonnementer med og uden EU-roaming. Se de nye abonnementer her.

(mere…)
Call Me teaser for Nokia 3310

Nokia re-lancerede i weekenden en ny version af den klassiske Nokia 3310. Nu teaser Call Me for, at de får den i sortiment.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram